Eltalálod? 1 óra baltadobálás

-20 %

Az Ajánlat tartalma

A célba dobós játékok valószínűleg egyidősek az emberiséggel. Legyen szó azonban kavicsokról, dartsról vagy éppen labdáról, a késztetést, hogy valamit egy karmozdulattal ellendítsünk valahová, egyszerűen nem tudjuk megunni. Most valami igazán szokatlan és elsőre talán kicsit meredeknek hangzó dolog dobálására nyílik lehetőséged, de nyugi: a baltadobálás színtiszta móka, szuperül levezeti a feszültséget és lássuk be, nem az a kimondottan sablonos randiprogram. Pont ezért olyan jó választás akár pároknak, baráti társaságoknak vagy kollégának, de akkor is, ha csak a nap végén úgy érzed, valahol kiengednéd a gőzt.

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: a 06 30 955 8587-es vagy a +36 1 610 76 49-es telefonszámon, az info@baltadobalas.hu email címen, illetve online a https://baltadobalas.hu/idopontfoglalas.php címen is lehetséges. 

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Baltadobálás? Így van, jól olvasod! Nálunk baltákat dobálhattok barátaiddal, cégeddel, családoddal! Ha úgy döntesz, és szeretnéd kicsit levezetni a feszültséget, és ügyességedet, precízségedet, pontosságodat nem hagyod otthon, egyedül is bátran lenézhetsz hozzánk!
Ha elfáradnátok, vagy csak lazítanátok kicsit, bárunkban rengeteg finom csapolt sör és egyéb alkoholos vagy alkoholmentes ital közül válogathattok!

Helyszín

baltadobalas.hu Powered by PÁNIQ-SZOBA

1074 Budapest Dohány utca 30/a.

https://baltadobalas.hu/

Nyitvatartás

H-CS 12-20 P-SZ 12-22 V 12-20

Válassz Csomagot

baltadobalas.hu Powered by PÁNIQ-SZOBA

Budapest

Szokatlan ügyességi játék stresszlevezetésnek, csapatépítőnek, vagy csak baráti programnak
3 990 Ft 4 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet