Elveszve az űrben: virtuális szabadulószoba, valódi élmény

-10 %

Az Ajánlat tartalma

Öt órája váratlanul megszűnt a kapcsolat a Föld körül keringő titkos „Asgard” kutatóállomással. Később az állomás elhalványuló pályára költözött. Már csak egy óra van hátra, amíg „Asgard” belép bolygónk légkörébe. Ha az állomás a Földre esik, az több millió áldozathoz vezet.

Te a sürgősségi csapat tagja vagy, amelynek vissza kell állítania a pálya korrigálásához szükséges állomásrendszerek működőképességét. Ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, tudatod digitálisan integrálják a mérnöki robotok kísérleti modelljébe, amelyeket szerencsére most egy másik keringőállomáson tesztelnek.

Mi rejtőzik az űrállomás belsejében, amely most élettelennek tűnik, és hová tűnt el legénysége? Keress választ és javítsd meg a fedélzeti fő számítógépet a katasztrófa megelőzése érdekében!

A játék 1 órás időblokkokban foglalható

Ajánlott korosztály: 12+ év

Amennyiben 2 főnél többen érkeztek, abban az esetben több vouchert vásároljatok meg, csapatotok létszámának megfelelően.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: +36 30 554 51 70  vagy mailben: play@vrevo.hu és meg kell adnod a voucher kódod. A játék időpontja, foglalás előtt 24 órával jelezd érkezésed. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A PlayVR küldetése, hogy elhozza a családoknak és baráti társaságonak a virtuális valóság élményét. A legjobb VR játékokat válogattuk össze nektek, hogy nálunk mindenki megtalálja a neki megfelelő játékot. Legyen szó családi ügyességi játékról, mélytengeri merülésről vagy zombivadászatról. Játékmestereink betanítják nektek a játékot, és menet közben is segítenek feloldódni a VR világában. A PlayVR Magyarországon 2016-ban elsőként kezdett foglalkozni szórakoztató VR élményekkel. 2022-ben megnyitottuk új, 800m2-es VR élményközpontunkat a Domus épületében. A legmodernebb VR eszközparkkal, 34 VR játéktérrel, számtalan VR élménnyel és segítőkész játékmesterekkel várjuk kedves vendégeinket.

Helyszín

PlayVR Virtuális Valóság Élményközpont

1134 Budapest Róbert Károly körút 67., Domus épület, 1. emelet

https://www.playvr.hu/

Válassz Csomagot

PlayVR Virtuális Valóság Élményközpont

Budapest

ARVI VR szabadulószoba: SIGNAL LOST 1-6 játékos részére
8 910 Ft 9 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet