EscapeBox: A nyomozó táskája szabadulószoba a Városligetben

-14 %

Az Ajánlat tartalma

1883-at írunk. Megtörtént, az amire senki sem számított. Eltűnt a Chopard-nyakék. Hatalmas a kavarodás a nyomozó irodában. Kik juthattak be az ország egyik legszigorúbban őrzött múzeumába? 
Több hónapos nyomozás után mintha végre közelebb jutottatok volna a rablók kilétének felfedéséhez. De nem sokkal később elrabolják az ügyet vezető kollégátokat is. A feldúlt lakásában megtaláljátok elrejtve a táskáját. Biztosan közel járhatott már a tettesek kilétének kiderítéséhez és ezért rabolták el. A kérdés, hogy a rejtélyes táska titkait felfedve megtudjátok-e oldani az ügyet?
A Városligeti nyomozás során egészen új szemmel néztek majd Budapest egyik legnépszerűbb parkjára, a szabadtéri program pedig tökéletes nyári kaland lehet akár a pároddal, barátokkal vagy a családdal vágtok bele a nyomozásba!

Cím: 1068 Budapest, Szondi u. 82. alatt, az Ádám Kávézóban kapjátok meg a táskát.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Időpont foglalás szükséges partnerünknél az alábbi linken: https://www.escapebox.hu/booking-calendar/a-nyomoz%C3%B3-t%C3%A1sk%C3%A1ja?referral=service_list_widget

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Ötvöztük a szabadulószobák nyújtotta izgalmakat Budapest egyik legszebb parkjának festői szépségével. A Városliget leglenyűgözőbb látnivalói immár egy rejtélyes körülmények között eltűnt nyakék megtalálásához szükséges nyomokat rejtik. Helyszínről helyszínre járva fedhetitek fel a nyomozó táskájának titkait. Fedezd fel egy teljesen más szemszögből a parkot, éld bele magad a 80-as években játszódó kalandba, hogy végül megtaláld a felbecsülhetetlen értékű nyakéket!

Helyszín

Escape Box

Budapest

https://www.facebook.com/escapeboxbp

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján

Válassz Csomagot

Escape Box

Budapest

Sikerül megtalálnotok az eltűnt nyakéket? A park tele van nyomokkal, de vajon meg tudjátok fejteni őket?
9 990 Ft 11 580 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet