Esti sétahajózás a Dunán, borvacsorával és operett dalokkal

-10 %

Az Ajánlat tartalma

Aligha van romantikusabb látvány a kivilágított Budapestnél, főleg, ha a belváros fényei és a Hold együtt csillognak a Dunán. Ajánlatunkkal most Budapest legszebb arcát csodálhatod meg, és talán egyik legszebb korát idézheted fel: az esti órákban ugyanis a hajón ringatózva klasszikus operett fog szerenádozni a városnak.
Az esti városnézés mellett kényeztesd ízlelőbimbóidat a magyar borok és ételek kifinomult ízeivel. Az 5x 1dl prémium borkülönlegesség segítségével felfedezheted Magyarország legfinomabb borait, amelyek tökéletesen harmonizálnak az ételek ízeivel. A magyar előétel-tál és a kézműves sajttál mindegyike kizárólag a legfrissebb alapanyagok felhasználásával készül, hogy igazán autentikus ízélményt nyújtsanak. 
Azonban a valódi csúcspont a műsor, ahol a népszerű magyar népművészeti és operett zenekar lép fel. Hagyd, hogy a hagyományos magyar népzene és az operett varázslatos dallamai elrepítsenek téged egy másik időbe, miközben élvezed a finom borokat és az éjszakai Budapest lélegzetelállító kilátását. 

Jegyed a következőket tartalmazza: 
- 80 perces éjszakai városnéző körút 
- 5x 1dl prémium borkülönlegességek magyar pincészetektől 
- magyar előétel-tál vagy kézműves sajttál 
- élő folklór és operett előadás 

Beszállás: 18:55 vagy 20:55

Érvényesség

2024-04-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges a + 36/20-332-5364 telefonszámon vagy a hello@silver-line.hu e-mail címen!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Nem túlzás azt állítani, hogy Budapest egyik legfenségesebb látványát a dunai panoráma nyújtja. A budapesti Duna-part és Duna-kanyar panorámájának kulturális és természeti egyediségét mi sem igazolja jobban, minthogy az UNESCO világörökségi helyszíneinek listáját bővíti. 
Olyan látványosságról van tehát szó, ami minden budapesti vakáció kihagyhatatlan része. 
Hagyományos városnéző budapesti hajózásunk során 70 perces hajókirándulásra invitálunk téged, barátaidat és családod, mely során megcsodálhatjátok a Dunáról a budai Várat, Budapest ékét: a Parlamentet, a Halászbástyát és számos egyéb fővárosi látnivalót. A városnéző budapesti hajózás közben gyönyörködhettek a látványban. Ha pedig esetleg megéheznétek a hajózás során, büfénkben ízletes Street Food ajánlatokkal tudunk szolgálni nektek.

Helyszín

Silverline Cruises

1052 Budapest Jane Haining Rakpart Dokk 11

https://silver-line.hu/hu/termek/setahajo-a-dunan-1-valaszthato-itallal/

Válassz Csomagot

Silverline Cruises

Budapest

Élvezzétek a város fényeit a Dunáról, miközben autentikus magyar ízekkel és élő folklór műsorral kényeztetiket az érzékeiteket
17 200 Ft 19 110 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet