Esti sétahajózás a Dunán finom italokkal és operett dalokkal

-10 %

Az Ajánlat tartalma

Aligha van romantikusabb látvány a kivilágított Budapestnél, főleg, ha a belváros fényei és a Hold együtt csillognak a Dunán. Ajánlatunkkal most Budapest legszebb arcát csodálhatod meg, és talán egyik legszebb korát idézheted fel: az esti órákban ugyanis a hajón ringatózva klasszikus operett fog szerenádozni a városnak.
Az esti városnézés közben kényeztetheted ízlelőbimbóidat pár finom itallal, hogy igazán kellemes élményben legyen részed! 
Azonban a valódi csúcspont a műsor, ahol a népszerű magyar népművészeti és operett zenekar lép fel. Hagyd, hogy a hagyományos magyar népzene és az operett varázslatos dallamai elrepítsenek téged egy másik időbe, miközben élvezed a finom italokat és az éjszakai Budapest lélegzetelállító kilátását. 

Jegyed a következőket tartalmazza: 
- 2 órás éjszakai városnéző körút 
- 3 italt tartalmaz: bor, pezsgő, gyümölcslé, víz, kávé, tea
- élő folklór és operett előadás 

Fontos!
Beszállás kezdete áprilisban: 19:15
Program kezdete áprilisban: 19:30
Beszállás kezdete májustól: 19:45
Program kezdete májustól: 20:00

Érvényesség

2024-06-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges a + 36/20-332-5364 telefonszámon vagy a hello@silver-line.hu e-mail címen!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Amennyiben lekésitek az előre foglalt időpontot a programra, a helyszínen, 50%-os felár fizetése ellenében, kizárólag szabad kapacitás esetén tudnak átfoglalással helyet biztosítani.

Partnerünkről

Nem túlzás azt állítani, hogy Budapest egyik legfenségesebb látványát a dunai panoráma nyújtja. A budapesti Duna-part és Duna-kanyar panorámájának kulturális és természeti egyediségét mi sem igazolja jobban, minthogy az UNESCO világörökségi helyszíneinek listáját bővíti. 
Olyan látványosságról van tehát szó, ami minden budapesti vakáció kihagyhatatlan része. 
Hagyományos városnéző budapesti hajózásunk során 70 perces hajókirándulásra invitálunk téged, barátaidat és családod, mely során megcsodálhatjátok a Dunáról a budai Várat, Budapest ékét: a Parlamentet, a Halászbástyát és számos egyéb fővárosi látnivalót. A városnéző budapesti hajózás közben gyönyörködhettek a látványban. Ha pedig esetleg megéheznétek a hajózás során, büfénkben ízletes Street Food ajánlatokkal tudunk szolgálni nektek.

Helyszín

Silverline Cruises

1052 Budapest Jane Haining Rakpart Dokk 11

https://silver-line.hu/hu/termek/setahajo-a-dunan-1-valaszthato-itallal/

Válassz Csomagot

Silverline Cruises

Budapest

Élvezzétek a város fényeit a Dunáról, miközben finom italokkal és élő folklór műsorral kényeztetiket az érzékeiteket
16 500 Ft 18 330 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet