Exkluzív lövészeti élmény: 45 lövés 9 lőfegyverrel

-20 %

Az Ajánlat tartalma

A változatosság és az exkluzivitás várnak rád! A Capital Shooting különleges ajánlatai csak és kizárólag a Citydeals oldalán elérhetőek!
Ez a csomag 8 különböző fegyvert kínál neked, hogy felfedezd a lőfegyverek izgalmas világát. 
Amint belépsz a lőtérre, a szemedet elkápráztatja az előtted sorakozó fegyverek sokfélesége. Itt megtalálod a klasszikus és modern darabok legjavát, ami minden lövészetre vágyó számára kielégítő élményt nyújt. 
Tapasztalt instruktoraik mindvégig melletted állnak, segítve a fegyverek közötti eligazodásban. Minden fegyver egyedi jellemzőivel megismertetnek, hogy teljes képet kapj róluk. Türelmesen megosztják tudásukat és tapasztalataikat a fegyverek történetéről, működéséről és hatékony használatukról. 
Ahogy a kezedbe veszed a fegyvereket, átélheted a minőséget és az egyedi kialakítást. Az általuk biztosított fegyverek precízen karbantartottak, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák számodra. Segítenek beállítani a megfelelő lőállást és célzási technikát, hogy minden lövésedből kihozd a maximumot. 
Az "Exclusive Access" csomagban összesen 45 lövés áll rendelkezésedre, hogy megtapasztald a fegyverek sokszínűségét. Ez a csomag egy lenyűgöző utazás a lőfegyverek világába, amelyet soha nem fogsz elfelejteni. 
Gyere, és élvezd az exkluzív lövészeti élményeket az "Exclusive Access" csomaggal! 

Az ajánlat tartalma: 9 különböző fegyverrel 45 lövés 
- Ruger MK IV Tactical - 22LR - 5 lövés 
- Glock 17 - 9x19mm - 5 lövés 
- Grand Power P45 - 45ACP - 5 lövés 
- Glock CAA MCK PCC - 9x19mm - 5 lövés 
- RR Rage LAR16 - 223 Remington - 5 lövés 
- Kalashnikov AK47S - 7.62x39mm - 5 lövés 
- Kalashnikov Saiga 9 - 9x19mm - 5 lövés 
- Kalashnikov Izmash MK103 - 7.62x39mm - 5 lövés 
- Kalashnikov AK47 - 7.62x39mm - 5 lövés

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes foglalás szükséges telefonon a +36 30 212 97 22 telefonszámon, vagy emailben a hello@capitalshooting.eu email címen voucherkód megadásával.

Az ajánlatot csak 18 éven felettiek vehetik igénybe!

Voucheredet vidd magaddal kinyomtatva vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál!

Partnerünkről

Évtizedes tapasztalatot gyűjtöttünk össze csapatunkkal, hogy életre hívjuk ezt a különleges élményközpontot. Azok, akik korábban még nem láttak valódi fegyvert, vagy éppen jártas lövészek egyaránt élvezhetik a tökéletes lövészeti élményt. Legyen az születésnap, csapatépítő program vagy épp legénybúcsú, leánybúcsú, mindenre van minőségi megoldásunk!
Több nyelven beszélő és magasan képzett személyzet vár minden érdeklődőt nem csak a lövészet terén, hanem a vendéglátásban is jeleskedve. Az új, modern beltéri lőterünk Budapest belvárosában helyezkedik el, könnyű megközelítéssel.
Várjuk kedves látogatóinkat kényelmes szolgáltatásainkkal és különleges lövészeti élményeinkkel. Ajándékboltunk mindenkinek kínál egyedi, kreatív ajándékokat.

Helyszín

Capital Shooting

1077 Budapest Dob utca 89.

https://capitalshooting.eu/

Válassz Csomagot

Capital Shooting

Budapest

A Capital Shooting “Exclusive Access” csomagja egy utazás a lőfegyverek világába
31 990 Ft 40 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet