Fedezd fel Budapest környékét motoros oldalkocsiból!

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Kipróbálnád, milyen, amikor hátradőlsz, mintha egy autóban utaznál, közben mégis érzed a levegő vibrálását magad körül? Egy oldalkocsis motorban szokatlanul alacsony az utazás, és az is szokatlan, hogy nem érzed magad körül a megszokott kereteket. Modern és kényelmes. Biztonságos és szórakoztató. És nagyon-nagyon menő! Az oldalkocsis motorozás sokkal inkább túrázásra és szocializálódásra való, mint gyorsulásra. Így a túrán is számíthatsz rá, hogy kellemes bámészkodós tempóban közlekedtek majd. 
Motorozni a természetben az igazi! Irány a régi 1-es főút, majd Biatorbágyon és Pusztazámoron keresztül Tárnokig kanyarogtok a 7-es főútig. Először Budaörsön haladtok, majd később átkeltek a Viadukt alatt. Itt lehetőségetek van egy helyi cukrászdában fagylaltozni vagy kávézni,  rákészülni a következő szakaszra.
A Biát Sóskúttal összekötő aszfalt remek kanyarokkal és csodás panorámával örvendeztet meg benneteket.
Elhaladtok az Öreghegy, Sóskúti kőbánya majd a falu terméskőből épült kis házai között. Érd előtt lehetőségetek van nagyobb tempóra kapcsolni, mielőtt visszatértek a lakott területre, és Törökbálint érintésével érkeztek meg a kiindulási pontra. 
Találkozási pont: Móricz Zsigmond körtér.

Érvényesség

2024-12-01 -ig

Foglalási feltételek

Az ajánlat kora tavasztól késő őszig él és időjárás függő, ezen túl külön egyeztetés szükséges. 
Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Az első motorom egy Dnepr volt. Indokolatlanul nagy, kikerülhetetlen, feltűnő, hangos, megbízhatatlan és csodaszép. Ezzel a motorral kezdtünk bele az oldalkocsis életformába. A második motorommal már külföldi túrákon is részt vettem. A harmadikat – amivel a motoros túrákat is vezetem – pedig már én találtam ki magamnak, egyedileg nekem készítették. Egy Honda Cb 750-es motorkerékpár, rendelésre összeépítve oldalkocsival.  
Jó érzés, hogy az emberek rendszeresen odajönnek megnézni a motoromat, az utcán messziről integetnek, mosolyt csal az arcokra, ha közlekedni látják. 
Szenvedélyem az oldalkocsis motorozás és szeretném ezt az érzést másokkal is megismertetni. 
Oldalkocsiban utazni menő! Máshoz nem fogható, egyedi élmény. Lásd a várost új szemszögből!

Helyszín

Sidecar Hungary – oldalkocsi túrák

1117 Budapest Móricz Zsigmond körtér

https://sidecarhungary.hu/

Válassz Csomagot

Sidecar Hungary – oldalkocsi túrák

Budapest

Motorozni a természetben az igazi! 1,5 -2 órás oldalkocsis motoros túra 1 főre
33 000 Ft 39 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet