Felejthetetlen Western élmények a Tordasi Élményfaluban

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Előre cowboyok, bikafuttatók és indiánok! A Tordasi Élményparkban a vad-vad-vadnyugatba csöppenhetsz, ahol megannyi izgalmas és színes kaland várja kicsiket és nagyokat, hogy a család minden tagja beleélhesse magát egy a különleges történelmi korba. A nyílt napon az élménypark megnyitja kapuit, és várja azokat, akik kipróbálnák magukat a western világában. Minden nyílt napon változatos tematikus programok közült tudtok válogatni.  Programok: rodeóbika, céllövölde, íjászat, wester "olimpia" játékok, két különböző tematikájú szabadulószoba, costume jelmez bérlési lehetőség az esemény egész időtartama alatt, vízi roller, gyerekeknek aranymosó, ugrálóvár, kézműves foglalkozások, csillámtetkó, álomfogó készítés.  3 éves korig ingyenes.

Érvényesség

2024-10-31 -ig

Foglalási feltételek

Voucheredet mutasd be a helyszínen és add át kinyomtatva. Lehetőség van helyszíni nyomtatásra! Nyíltnapok időpontjairól tájékozódj itt: https://www.facebook.com/tordasielmenyfalu?locale=hu_HU  A kupon beváltásához kérlek tájékozódj a https://tordasielmenyfalu.hu/ weboldalunkon, vagy pedig https://www.facebook.com/tordasielmenyfalu?locale=hu_HU eseményeinél. A kupon, a vásárlástól számított 12 hónapig érvényes és beváltható bármely, a Tordasi Élményfalu által szervezett, belépőjegy ellenében látogatható nyílt napon. A kupon beváltásához előregisztráció nem szükséges. 

Partnerünkről

A Tordasi Élményfaluban 2015 óta dolgozunk azon, hogy a hozzánk ellátogató vendégek, legyen az céges csapatépítő, legénybúcsú, osztálykirándulás, családi nap vagy esküvő résztvevői, hamisítatlan western hangulattal találkozva, felejthetetlen élményekkel gazdagodhassanak. Programjaink kínálata igen sokrétű, kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálhatja nálunk a neki leginkább tetsző szórakozást. Kalandpark, csapatépítő pálya, western olimpia, szabadulószoba, kincskereső játék, korhű kosztümökben történő kisfilm forgatás és még megannyi lehetőség várja a hozzánk ellátogatókat előre bejelentkezve, személyre szabott módon, vagy pedig nyílt napjainkon a nagyközönség előtt tematikus és szezonális programokkal színesítve.

Helyszín

Tordasi Élményfalu

2463 Tordas Öreghegyi út

https://tordasielmenyfalu.hu/

Nyitvatartás

Hétfő-Vasárnap 11.30-20.00, az Élményfalunak nincs állandó nyitvatartása

Válassz Csomagot

Tordasi Élményfalu

Tordas

Egész évben havonta jelentkező tematikus Nyílt nap a Tordasi Westernfaluban
4 670 Ft 5 490 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet