Fentről hidd el minden szép: motoros sárkányrepülés

-42 %

Az Ajánlat tartalma

Ez az ajánlat az egekbe emel! Voucherünkkel a repülés élményét adhatod ajándékba egy szerettednek, vagy magadat fizetheted be egy garantáltan feledhetetlen, semmihez sem fogható élményre.
A motoros sárkányrepülés időtartama (kiállás, start, leszállás is beleértve ): min. 10 perc. Külön kérésre full HD emlék videóval (micro SD-kártyát vigyél magaddal), ennek díja 5.000 Ft, amit a helyszínen kell kifizetned. 
 
Meghirdetett időpontok megtekinthetőek az következő linken, illetve emailen és telefonon egyeztetve: https://www.facebook.com/groups/3609075109360977

Helyszín: Budapest,  Cenk utca 3. vagy  Balaton, Tapolcai reptér
 
A sárkányrepülő nyitott, ezért réteges, meleg öltözet javasolt (hosszúnadrág, kabát). 
Emelkedés AMSL 1050 m magasságig. Igény esetén különleges HD minőségű, sisakkamerával  készülő videofelvétel (hozz magaddal SD kártyát!). A felvételeket GoPro 8-as akciókamerával készítik, ezért mikro SDHC/SDXC kártyát vigyél, legalább Class 10-est.
Maximum súlyhatár: 100 kg. Kiskorú utas esetén írásos szülői hozzájárulás szükséges. 
A helyszínt az aktuális körülmények függvényében a pilóta határozza meg.
A repülések sajnos az időjárás és egyéb dolgok miatt nem mindig lehetségesek az egyeztetett időpontban, ezért ha a repülés nem sikerült, egyeztess új időpontot E-MAILBEN mindenképpen partnerünkkel. 
Minden repülés előtt két nappal újra egyeztetnek az időjárás miatt, illetve közvetlenül indulás előtt ismét, hogy minden rendben legyen, és el tudjatok indulni a helyszínre.

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Vouchervásárlás után a következő adatokat küldd el e-mailben: név, számlázási cím, telefonszám, és a kiválasztott helyszínt és időpontot napra pontosan, voucher kódod. Visszaigazoló emailt kapsz az időpontról, pilóta elérhetőségével és egyéb leírást is küldenek a programról.

Meghirdetett időpontok megtekinthetőek az következő linken, illetve emailen és telefonon egyeztetve: https://www.facebook.com/groups/3609075109360977

E-mail: info@extremtura.hu

Telefon: +36 20 8040087

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy vidd magaddal kinyomtatva.

A voucher más kedvezménnyel nem összevonható.
Egy személy egyszerre 2 vouchert vásárolhat.
Jelentkezés 72 órával előre, e-mailben egyeztetve.
Lemondás: legfeljebb 24 órával a megbeszélt időpont előtt a következő címen: info@extremtura.hu

Partnerünkről

Az Extrémtúra képzett pilótái több mint tíz éves és több ezer órányi repülési tapasztalattal a hátuk mögött, a biztonságot szem előtt tartva mutatják meg Neked a csodás tájat a magasból. Ez a lehetőség kitűnő ajándék lehet barátaidnak, szeretteidnek, név- vagy születésnapra, évfordulóra, karácsonyra vagy bármilyen más eseményre. A repülés garantáltan az egyik legeredetibb dolog, amivel életre szóló élményt szerezhetsz!

Helyszín

Extrémtúra

1028 Budapest Cenk u 1.

https://www.facebook.com/groups/3609075109360977

Válassz Csomagot

Extrémtúra

Budapest

Budapest vagy Balaton felett, motoros sárkányrepülés 1 fő részére (max 100 kiló) az Extrémtúrától. Szárnyaltál már a magasban? szeretnéd Budapestet megnézni madártávlatóbl, akkor itt a helyed. Ha igen, biztos az élmény szerelmesévé váltál. Ha még nem, akkor most érdemes kipróbálnod! Csapj le egy voucherre és élvezd a repülés minden pillanatát!
35 000 Ft 60 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet