Háromórás festő workshopok 1 fő részére

-21 %

Az Ajánlat tartalma

Az ajánlat tartalma egy háromórás festő workshopon, ahol ellesheted a festészet tudományát, ahol megtanítanak az alapokra. Ha érdekel a festészet, de még nem döntötted el, hogy szeretnél-e belemélyedni, itt a helyed! Ha érdekel a festészet, de csak belekóstolnál kíváncsiságból, itt a helyed! Ha egy nagyszerű, tartalmas programot szeretnél magadnak és barátodnak, itt a helyed! Megtanulod az alapanyagok és az eszközök helyes használatát, egy festményt fogsz elkészíteni, az elejétől a végéig kidolgozzátok és megfestitek. A festményeket farostra készítitek akrilfestékkel, 30x40 cm-es méretben. Az ajánlat tartalmazza az összes felhasznált alapanyagot, az eszközhasználatot, az oktatást és természetesen az elkészített festményt, ezenkívül fogyassz bátran az odakészített ásványvízből, üdítőből és rágcsálnivalókból! Ha úgy gondolod, ajándékba is adhatod a kupont, tökéletes meglepetés lehet olyan személynek, aki szintén kedveli a festészetet. A kész festményhez a helyszínen keret vásárolható, ha pedig vászonra szeretnél festeni, felár ellenében azt is megteheted, csak jelezd előre a bejelentkezésnél. Vásárold meg a vouchert, a  megadott elérhetőségek egyikén jelezd részvételi szándékod és fess úgy, mint a nagyok!

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

A voucher előre egyeztetett időpontban, bármikor beváltható. Időpont egyeztetése: e.gyorgy@velemfess.hu vagy +36 20 336 38 47 elérhetőségeken. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva! 

Partnerünkről

Mit kell tudni a VelemFESS Alkotóműhelyben folyó munkáról?
A Kreativ – Hobby – Dekor Boltként működő helyet úgy álmodtam meg, hogy ne csak egy bolt legyen. Közös alkotó hely, ahol vásárolni, információhoz jutni, segítséget kapni, inspirálódni lehet.
Az Alkotóműhelyben több technikában próbálhatod ki a kreativitásod. Decoupage felnőtteknek, gyerekeknek, kezdőknek és haladóknak. Az alapoktól a legújabb trendekig. A Boltban lehetőséged nyílik megismerni és kipróbálni az újdonságokat és válogathatsz több, mint ezer szalvéta közül is. Egyedülállóan csak nálam tanulhatod meg a lámpatechnikát, készíthetsz hangulatlámpát, vagy fényfüzért. Az alapanyagok is biztosítottak, közel 50 féle dekoranyagból választhatsz :) Természetesen a VelemFESS – mint a neve is mutatja – fő tevékenységként azt tűzte ki céljául, hogy bevezesse a festeni vágyókat az alkotás csodás világába. Élmény az élményfestésen túl! Válassz a workshopok vagy a tematikus tanfolyamok kínálatából.

Helyszín

VelemFESS Alkotóműhely

1201 Budapest Vörösmarty u. 28/a.

https://velemfess.hu/

Válassz Csomagot

VelemFESS Alkotóműhely

Budapest

Ha érdekel a festészet és szeretnéd megtanulni az alaptechnikákat, akkor,itt a helyed!
7 490 Ft 9 490 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet