HUMORTECHNIKUM 2023 - Budapest - 06.13.

-21 %

Az Ajánlat tartalma

HUMORTECHNIKUM 2023

Mentor: Orosz Gyuri
Műsorvezető: Valtner Mályki Miklós
Extra fellépő: Ruha Tomi

A Humortechnikum a Stand up comedy Humortársulat nyilvános stand up iskolája, ahol a jövő humoristái állnak színpadra hétről-hétre, hogy könnyeket csaljanak a szemedbe. A legtöbben poénokkal teszik mindezt, és olyan is akad, aki már annyira rossz, hogy az már jó. 

Különleges stílusok, egyedi poénok szinte a születés pillanatában. A műsort a Showder Klubból jól ismert, profi stand up komikusok vezénylik le, és a rendezvény ütőerén tartja az ujját Orosz Gyuri is, aki a Humortechnikum mentora. Ha úgy alakul és jön a magas labda, Gyuri a produkciókat a helyszínen kommenteli. A korábbi Humortechnikum növendékei közül is fellép valaki minden előadáson, akik ma már a társulat tagjai.

Ha szeretnél friss, ropogós poénokat hallgatni és véleményezni, akkor itt a helyed, akár még fel is léphetsz!

Kapunyitás: 18:00
Start:19:00
Műsoridő: 90 perc, 1 szünettel

Érvényesség

2023-06-13 -ig

Foglalási feltételek

A rendezvényen való részvétel vásárlást követően előzetes bejelentkezéshez kötött, melyet a rendezveny@standupcomedy.hu e-mail címen szükséges jelezni legkésőbb 2 nappal az előadás előtt az utalványon szereplő egyedi sorszám megadásával. A megváltott jegyek kizárólag a vásárlás során a legördülő listából választott időpontra érvényesek!

Partnerünkről

A 2012 óta működő Stand Up Comedy Humortársulatnak ma mintegy 20 tagja van, akik közül többen láthatók az RTL Klub Showder Klub című műsorában, a Comedy Central TV csatornán, és rendszeresen hallhatók a Rádiókabaréban. A társulat művészeti vezetője Orosz Gyuri. Őszinte, szókimondó, improvizatív és persze nagyon vicces előadásaik évek óta telt házzal mennek a fővárosban és a megyeszékhelyeken egyaránt. Fontosnak tartják, hogy a közönség az önfeledt nevetéstől minden gondját elfelejtse a műsor idejére, de azt is, hogy a néző egy értékes gondolattal távozzon az előadásról akár párkapcsolati, akár környezetvédelmi vagy közéleti témában.

Helyszín

Craft Head BrewPub & Bistro

1088 Budapest Rákóczi út 29.

https://www.standupcomedy.hu/

Válassz Csomagot

Craft Head BrewPub & Bistro

Budapest

Belépőjegy 1 fő részére - HUMORTECHNIKUM 2023
2 300 Ft 2 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet