Indul a party: szülinapi bulicsomag gyerekeknek

-46 %

Az Ajánlat tartalma

A szülinapi csomag tartalma legfeljebb 12 gyermek részére:

- 2 óra játék

- kézműveskedés

- tetoválás/csillámtetoválás

- kincskeresés

- kvíz/fotó

- 1 animátor

- ügyességi, logikai és zenés feladatok

- ajándékosztás és a tortázás lebonyolítása

- lufis játékok

- táncos játékok

- sportos játékok

- adott esetben medencés parti programok

Előzetes egyeztetés alapján kérhetőek tematikus csomagok:

Választható tematikus csomagok:

Tündéres, hercegnős: 5 éves kortól ajánlott, elsősorban akkor, ha leginkább lányok vesznek részt a buliban. A parti kerettörténete a legnépszerűbb hercegnős mesék főhőseire épül, a kézműves-foglalkozáson is királykisasszonyos partikellékeket – koronát, varázspálcát, stb.– készítenek. Gyermekednek lesz része varázslatban, sőt az animátorok, arcfestők segítségével igazi hercegnőnek érezheti magát. Természetesen a kalandos feladatokban megjelenik a gonosz boszorka és az ifjú herceg is. A csillámporos, rózsaszínes mesevilág minden kislányt ámulatba ejt, de a buliba meghívott fiúk sem fognak unatkozni.

Nyomozós: Iskolások körében rendkívül népszerű, tele rejtéllyel, logikai játékokkal. Két-három órára a gyerkőcök valódi detektívekké válnak. Ahhoz, hogy megfejtsék a rejtélyt, rájöjjenek a bűnös kilétére, az indítékra, számos találós kérdést, logikára épülő feladványt, titkos küldetést, akadálypályát kell teljesíteniük, és még a memóriájukat is próbára tesszük. Előkerülnek a titkos dobozok, a kódok, a puzzle-darabok, az izgalmasabbnál izgalmasabb nyomok és a varázsláda.

Mesehősös: A szülinapi zsúrt az ünnepelt kedvenc meséire és hőseire építik, pl. Bogyó és Babóca, Verdák, Kisvakond. Az ünnepelt belebújhat a népszerű mesefigura bőrébe, az alkotóműhelyben a történetben szereplő kellékeket készítik el, de minden gyerkőc számíthat puzzle-re, fejtörőre, mini-kvízre, kincskeresésre, lufis játékra, zenefelismerésre, elvarázsolt kastélyra. Ezt a bulit leginkább 4-6 éves koráig ajánljuk.

Szuperhősös: Elsősorban a 4-9 év közötti fúk körében kedvelt, főszerepben Pókemberrel, Supermannel, Batmannal. A főhősök elveszítik varázserejüket, amiket csak több próbatétel során szerezhetnek vissza. A több állomásos küzdelemben logikai képességükre ugyanolyan szükségük lesz, mint ügyességükre, sőt bátorságpróba is vár minden résztvevőre. A végén a kis szuperhősök bizonyítványt is kapnak. Az animátor által hajtogatott lufikarddal biztosan legyőzik a gonoszt, és a kreatív kuckóban is számos szuperhősös kellék készül.

Kalózos buli: Minden versenyző sok-sok kalandjátékra, kincskeresésre, próbatételre számíthat. Egymás után kerülnek elő a díszes ládák, amelyek izgalmas feladványokat, térképeket rejtenek, de a kis kalózoknak az erejüket és az ügyességüket is próbára kell tenni. Népszerű elem a kincsvadászat, a halászat és a pallóséta. Lesz még lufikard-készítés, kalózos arcfestés, “rumivó verseny” és kalóztánc.

Dzsungeles: Remek választás, ha lányok és fiúk nagyjából azonos összetételben vesznek részt a bulin, és imádják az állatokat. A népszerű mesehősök bajba kerülnek, a résztvevőknek pedig a segítségükre kell sietni. Közben kiderül, mennyire ismerik a dzsungel világát, vár rájuk kvíz, activity, kirakós játék, erőpróba, állattojás-keresés, törzsi tánc, lufifigura-készítés.

Varázslós: Ebben a buliban semmi sem az, aminek elsőre látszik. Megjelennek a legnépszerűbb varázslók alakjai, számíthat gyermeked hókuszpókuszra, trükktanulásra a varázslóiskolában, bájitalra, kalandpályára. Felidézik a nagy elődök alakjait Hókuszpóktól Harry Potterig. A kézműveskedés során többek között mutatós varázspálca is készül.

Csokikészítés, sütidíszítés: A kis kukták, cukrásztanulók kiélhetik kreativitásukat. Minden meghívott egyedi, minőségi csokikat, bonbonokat készíthet, és kedvére dekorálhatja. Lesz még csokikóstoló, ízfelismerő verseny, memóriajáték, vetélkedő. Ezt a programot elsősorban 8-12 éves gyermekeknek ajánljuk.

Sportvetélkedő: Ki lesz a bajnok? Megrendezik a 7 számból álló gyermekolimpiát, és kiderül ki a legjobb. Vesztes nincs, csak győztes, érmékkel, emléklapokkal jutalmazzák a kis bajnokokat. Ha gyermeked és barátai imádnak mozogni, nagy a hely a kertedben, akkor ennél jobb programot nem is szervezhetsz neki. Lesz még totó, ugrálás, futkosás, focizás.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes érdeklődés és bejelentkezés telefonon: a +36 30 435 9841-es telefonszámon.

A voucher Budapestre, Törökbálintra és Budaörsre érvényes, vidéki kiszállást egyedi díjszabással vállalnak.

Voucheredet add át a szolgáltatónak kinyomtatva, vagy mutasd be mobileszközödön.

Partnerünkről

Jó helyen jársz, ha szeretnél egy felejthetetlen szülinapot gyermekednek, feldobnád a hangulatot arcfestéssel, csillámtetoválással, vagy csak nem tudod, hogy fogj hozzá egy céges gyerekparti lebonyolításához. Segítünk kézműves-foglalkozások megszervezésében és lebonyolításában, animátort vagy profi pedagógust is tudunk segítségül küldeni, és tapasztalatunkban is biztos lehetsz. Nemcsak azért, mert megrendelőink jelentős része rendszeresen visszahív bennünket, de azért is, mert kettőnknek együtt öt kisgyermeke van, így a cégen belül és a cégen kívül is kivettük már a részünket a partiszervezésből.

Helyszín

Gyermek-partiszerviz

2040 Budaörs Petőfi Sándor utca 65.

https://gyermekpartiszerviz.anyanet.hu/

Válassz Csomagot

Gyermek-partiszerviz

Budaörs

A fergeteges buli rengeteg izgalmas és vicces programjának lebonyolítását egy animátor segíti, így a szülőknek csak élvezniük kell a mókát
19 900 Ft 36 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet