Interaktív időutazás: Belépőjegyek bambival

-5 %

Az Ajánlat tartalma

Akik 1960-1999 közti időszakban nőttek fel, azok gyermekkoruk mindennapjait élhetik újjá, a fiatalabb generációk pedig megismerhetik szüleik, nagyszüleik hétköznapjait, miközben önfeledten szórakozhatnak az interaktív kiállításon. A történelmi időutazás biztos, hogy órákra leköt minket, így ha megéhezünk vagy megszomjazunk, akkor kipróbálhatjuk a Retro Bisztrót is, ahol gyermekkorunk kedvenc ételeibe és italaiba is újra belekóstolhatunk.

A  voucher részeként egy-egy babmit is elfogyaszthattok az Élményközpont Retro Bisztrójában.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Kizárt időszakok: hétvégék és ünnepnapok

Foglalási feltételek

Vouchered hétköznapokon (hétfőtől-péntekig) használhatod fel. Készpénzre nem váltható és csak egy alkalommal használható, bejelentkezés nem szükséges. Kinyomtatott voucheredett vidd magaddal, vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál.

Partnerünkről

A Budapest Retro élményközpont felejthetetlen nosztalgikus utazást ígér a család minden tagjának a  3 szintes ultramodern létesítmény Budapest belvárosában.  Járőrözhetünk igazi Lada rendőrautóval a Gazdagréti lakótelepen, megnézhetjük mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, de akár bemondóként is kipróbálhatjuk magunkat a korabeli Híradó stúdiójában. És ez csak néhány a több ezer különleges tárgyat bemutató létesítmény  számtalan élménye közül, ahol egészen 1960-tól 1999-ig visszamehetünk az időben.

Helyszín

Budapest Retro Élményközpont

1051 Budapest Október 6. utca 4.

https://bpretro.com

Válassz Csomagot

Budapest Retro Élményközpont

Budapest

Visszarepítünk az ezred forduló előtti évtizedekbe. A Budapest Retro élményközpont felejthetetlen nosztalgikus utazást ígér mindannyiótoknak. Kipróbálhatjátok a Retro Bisztrót is, ahol gyermekkorunk kedvenc ételeibe és italaiba is újra belekóstolhatunk.
5 730 Ft 6 050 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet