Karib-tenger kalózai szabadulós játék 2–8 fő részére

-35 %

Az Ajánlat tartalma

Szereted a szabadulós szobákat? A rejtvényeket, feladványokat? Szívesen elmész barátaiddal egy-egy szabaduló szobába játszani? Ha tényleg jó szobát keresel, ami színvonalas, látványos, logikai feladatokkal teli, sőt még a történet is első osztályú, jó helyen jársz! Ajánlatunkban egy méltán híres és kedvelt filmre épülő játékot kínálunk, ami garantáltan tetszeni fog! Hogy melyik az, és hol találod, megtudhatod, ha tovább olvasol!

A Magic Rooms jóvoltából egy kupon áráért barátaiddal vagy családoddal kipróbálhatod a legújabb játékot, a Karib-tenger kalózait. A játék színvonalas, nagyon magasra tették a mércét! A küldetés hatalmas területen és több helyszínen játszódik. A történet Tortuga kikötőjéből indul, de a kalandok egy kalózhajó belsejébe is elvezetnek, és az odajutás sem lesz sétagalopp. A játékban két küldetést is teljesítenetek kell. A pályán valóban a kalózok világába csöppensz, lesz térképfejtés, kicskeresés, kalózhajó és ágyúgolyók is!

Fiatal, zöldfülű kalózként juttok el Tortugára, a rettegett kalózkikötőbe. A kocsmába érve megpillantjátok a legendás Jack Sparrow kapitányt, aki éppen rumba folytja bánatát. Először hezitáltok, hogy oda merjetek-e menni hozzá, hiszen a hírhedt kalóz rengeteg legendás történet főhőse. Végül úgy döntötök, hogy egy üveg rumért cserébe hátha mesél nektek kalandjairól. Ekkor még nem is sejtitek, hog ezért az italért cserébe nemcsak egy történetet kaptok, hanem életetek kalandját is. A kapitány elmeséli Nektek, hogy a kraken elől menekült Tortugára, akit egy rosszul elsült alku keretében maga Davy Jones szabadított rá. Amint beértek a kikötőbe, a kraken rátámadt a hajóra, így azonnal el kellett menekülnie a legénységgel együtt. A baj az, hogy a kapitány kabinjában van valami, ami megfékezhetné Jonest, de Jack ne mehet vissza érte, ezért alkut ajánl Nektek. Ha feljuttok a hajóra – amit a kraken egy óra múlva a tenger mélyére ránt – és elhozzátok neki a kabinjából a tárgyat, egy elátkozott érmét ad érte cserébe, amit egy hajóra válthattok. Gondolkozás nélkül elvállaljátok a küldetést, hiszen egész életetekben egy ilyen kalandra vártatok. Jack mutat egy képet a tárgyról, majd elindultok. A kapitány látva, hogy milyen vakmerőek vagytok, utánatok szól: Ha elém hozzátok Jolly Rogert, az érmén kívül mesés kincs is üti a markotokat. Így hát elindultok és kezdetét veszi a kaland.

A Magic Rooms tényleg elvarázsol mindenkit ötletességével, eredetiségével és gazdag látványelemeivel. Nehogy kihagyjátok ezt a lehetőséget! Vásároljátok meg a kupont, jelentkezzetek be a megadott elérhetőségek egyikén, beszéljetek meg egy időpontot, és már indulhattok is a kalózkalandra, hozzátok el a kapitánynak azt, amit keres, hogy Tietek legyen egy csodálatos kalózhajó!

- 2–8 fő részére

- Egy új generációs szabaduló szoba

- Óriási hangsúlyt fektetnek a látványvilágra

- Jóval túlmutat a számkódos és kulcsos lakatok kinyitásán

- A küldetés hatalmas területen, több helyszínen játszódik

- Két küldetést is teljesítenetek kell

- Kihívások

- Összetett feladatok

- Ámulatba ejtő feladatok

- Lebilincselő történet

- Baráti társaságoknak

- Születésnapi meglepetésként

- Csapatépítésre

- Méretét tekintve jóval nagyobb, mint az átlagos szobák

- Remek időtöltés, nagyszerű szórakozás

 

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Az ajánlat hétfőtől péntekig használható fel.

Foglalási feltételek

- Személyenként több kupon vásárolható

- Más kedvezménnyel nem összevonható

Előzetes időpont-egyeztetés szükséges:

- online itt: https://magicrooms.hu/karibtenger/foglalas.php

- telefonon itt: +36 30 984-9009

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Legyen szó horror szabadulószobáról vagy másnaposok szabadulószobáról, mind a tervezés, mind az építés során odafigyeltünk a részletekre (a legapróbbakra is). Olyan művészekkel dolgoztunk együtt a díszletek és a játékok elkészítésénél, akik nemcsak szeretik azt, amit csinálnak, hanem egyenesen odáig vannak érte. Lelkesedésüknek köszönhetően az érdeklődők teljes beleéléssel tölthetik el idejüket a szabadulószoba játékokban.

Kiemelt figyelmet szenteltünk annak, hogy ne csak a díszletek és dekorációs tárgyak, hanem a szabaduló szobában alkalmazott eszközök is élethűek legyenek, továbbá a kapcsolódó feladatok szintén illeszkedjenek az adott tematikához. A feladatok megalkotásánál mérnökök és biztonságtechnikai szakértők segítettek minket az elképzeléseink megvalósításában. Munkájuknak hála, a varázslat valóban varázslatos lehet, nem pedig sokat látott, filléres trükk.

Escape játékok minden korosztálynak
A Magic Roomsnál egyik szabadulós játék sem arról szól, hogy bezárunk egy kisebb csoportot valamelyik helyiségbe, majd órákkal később kiengedjük őket. Vendégeink élményeket szerezhetnek izgalmas feladataink által, és végig úgy érezhetik magukat a játékban, mintha egy kalandregénybe csöppentek volna.

Ha te is szeretnél egy mindent elsöprő történet tagja lenni, akkor nincs mire várnod. Fizesd be magadat, családtagjaidat, barátaidat vagy kollégáidat egy hihetetlen küldetésre! Az életre szóló élményt már most borítékolhatjátok.
Nálunk minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő játékot: a Csillagok háborújától kezdve a horror kastélyon át egészen a varázslóiskoláig számtalan tematikus játék közül lehet választani. Vicces csapatépítő játékokkal és gyerekeknek tervezett szabaduló szobákkal is várjuk az arra érdeklődőket.

Amit még a kijutós játékokról tudnod érdemes
Az escape játékok mind több szobából állnak. Akadnak köztük olyanok is, amik 6 helyiségen át vezetik el a játékosokat a célig, 100 négyzetméteren elosztva. Nálunk nem kell aggódniuk azoknak, akik ájulásra hajlamosak, vagy zárt térben, hosszabb időt eltöltve kellemetlenül érzik magukat. Bármikor befejezhetik az adott küldetést, mindenféle következmény nélkül.

Helyszín

Magic Rooms

1095 Budapest Gát utca 36.

https://magicrooms.hu/

Válassz Csomagot

Magic Rooms

Budapest

Hódítsd meg a tengereket, találd meg a kincset!
12 990 Ft 19 920 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet