Kihívás elfogadva! Extra Adrenalin a Bobo Fun Parkban

-10 %

Az Ajánlat tartalma

A 3000 m2-es park önmagában egy vizuális sokkhatás. Elsőre a mászófalak színes kavalkádja ragadja meg a tekintetet. 14 beltéri és 8 kültéri, különféle tematikájú mászófal, egyre nehezedő útvonalak. A mászófalak meghódítása után vidd át a térbe a mászókalandokat! Sétálj felhőkarcolókon vagy kapaszkodj fel háromdimenziós geometriai formákon! Az igazi bátorságpróba a bokszzsákra ugrás – 8 méteres magasságban!
Még egy kis adrenalin jöhet? A beltéri kötélpályához egészen a 3 emelet magas aréna tetéjéig kell felmerészkedned. Győzd le az akadályokat, tedd próbára a bátorságod és egyensúlyozz a különféle elemeken! A magasság nem a barátod? Egy igazi ninja pályán is tesztelheted az erőnlétedet, vagy ereszkedj le a barlang mélyébe! 
Csak lazán. Érezd jól magad, és gyűjts a barátokkal, családdal közös élményeket - az erőpróbák közben vagy akár azok nélkül is! Ugrálj a trambulinokon vagy játssz kémfilm hőst a lézersugarak között! 
Videojáték-rajongó is van a csapatban? A maroknyi kijelzőt itt óriás kivetítő váltja, és pillanatok alatt valódi főszereplővé válhatsz! ValoJump trambulinról ugrasz a pályára, ValoClimb mászófalon küzdesz a denevérek ellen, vagy a Multiball játékában jól célzott labdadobásaiddal mented meg a Földet! Közben izgulsz, nevetsz, és lelkesen bíztatod a többieket is.
Jó, ha tudod!
- A jegyek a Bobo Fun Parkban egyszeri belépésre jogosítanak, és egy max. 4 órás játékidőre érvényesek az aréna nyitvatartási idejében 10:00-14:00 vagy 15:00-19:00 között. A játékidők között a park zárva tart.
- Az Adrenalin+ belépőkkel az aréna valamennyi attrakcióját használhatod a VR és szimulátor játékok kivételével. Ezeket a helyszínen tudod fizetni.
- Ha szeretnéd a játékidőt minél jobban kihasználni, érdemes időben érkezned. A játékidő kezdete előtt 30 perccel nyit a pénztár, ekkor már átveheted a karszalagod és a zoknid, bemehetsz az öltözőbe.
- Az Aréna csak a Bobo Fun Parkban vásárolt speciális, csúszásmentes zokniban látogatható, melyet a helyszínen tudsz megvásárolni. Ha már van Bobo Fun Parkos zoknid, hozd magaddal!
- Benti használatú sportcipő a táskádban mindenképp legyen, hiszen a mászófalakra és a kötélpályára csak ebben mehetsz fel.
- Az attrakciók közül a kültéri mászófalak tavasztól őszig üzemelnek.
- A játéktérbe csak akkor léphetsz, ha előtte megismerted a Házirendet (Házirend | Bobo Fun Park), és aláírtad a felelősségvállaló nyilatkozatot (https://bobofunpark.hu/felelossegvallalo-nyilatkozat-bobo-fun-park.pdf). Ezt felnőtteknek is ki kell tölteni! Érdemes már otthon a weboldalról kinyomtatni, és aláírva magaddal hozni, így jelentősen meggyorsíthatod a belépési folyamatot. 
- A személyi igazolványod legyen nálad, mert kérni fogjuk az életkorok igazolásához.
- Mozgáskorlátozottaknak ill. 0-1 éveseknek a belépés ingyenes.
- 10 éves kor alatt a Fun Park csak nagykorú felügyeletével látogatható.

A legördülő csomagválasztóból tudod kiválasztani a neked legmegfelelőbb jegyvariációt!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Bejelentkezés: +36 70 6619-150, +36-70-6619-151, fun@bobofunpark.hu Citydeals kódod megadásával. Voucheredet a helyszínen add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A BOBO FUN PARK élmény- és kalandpark a Balaton régió egyik legkedveltebb időjárásfüggetlen, klimatizált programhelyszíne. Az adrenalin aréna 30 attrakcióval, 3 emelet magas beltéri- és kültéri mászófalakkal, kötélpályával, lézer labirintussal, „igazi” barlanggal, trambulin mezőkkel, ninja pályával és sok más izgalmas kalanddal várja az aktív szórakozást keresőket. A 3000 m2-es park kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Közös családi élmények, bátorságpróba és különleges randihelyszín. Fedezd fel!

Helyszín

BOBO FUN PARK - Adrenalin Aréna

8394 Alsópáhok Kolping utca

https://bobofunpark.hu/

Nyitvatartás

Egész évben szerdától vasárnapig, június 15-szeptember 1. között ill. ünnepnapokon, iskolaszünetekben hétfőn és kedden is nyitva.
A napot 2 négyórás játékidőre osztjuk: 10:00-14:00 ill. 15:00-19:00 között.
Ha szeretnéd a játékidőt minél jobban kihasználni, érdemes időben érkezned. A játékidő kezdete előtt 30 perccel nyit a pénztár, ekkor már átveheted a karszalagod és a zoknid, bemehetsz az öltözőbe.

Válassz Csomagot

BOBO FUN PARK - Adrenalin Aréna

Alsópáhok

Mássz falra! És minden másra… Aktív szórakozás és nem mindennapi élmények a barlang mélyétől egészen 3 emelet magasságig: több mint 30 attrakció fedett arénában. Iskolásokkal kalandos családi program, barátokkal önfeledt csapatösszetartás
6 210 Ft 6 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet