Koccintsatok a napra: finom koktélok belvárosi shisha bárban

-17 %

Az Ajánlat tartalma

Itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak!
Csak tegyétek fel a lábatokat, és felejtsétek el a stresszt! Budapest belvárosában keleti kényelem és egy relaxáló oázis vár benneteket!
A Paradise Shisha Barban mindig a vendég kényelme az első, itt tökéletesen kikapcsolhattok, alkalom nyílik a meghitt beszélgetésre vagy csak a csendes üldögélésre is. Munka utáni lazításhoz éppen olyan ideális választás, mint egy szuper randihoz. Az ajánlattal fejenként 2 db koktélt választhattok az itallapról, és az italokat természetesen alkoholmentes változatban is kérhetitek, így senkinek nem kell lemondania a Paradise élményről.

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes asztalfoglalás telefonon: +36 20 505 1177. Időpont lemondás minimum 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, ellenkező esetben a vouchert felhasználtnak tekintik. A programon kizárólag 18 éven felüliek vehetnek részt, alkoholmentes koktél esetében nincsen korhatár.

A kinyomtatott voucheredet vidd magaddal, vagy váltsd be mobilodon a szolgáltatónál!

Partnerünkről

Fedezd fel az ízek varázsát Nálunk! Budapest belvárosában vár a kikapcsolódás!  Kényelmes környezet, friss aromák és vízipipa élmény, legjobb shisha és koktélélmény - ez a Paradise shisha ! Ha szereted a jó hangulatot, a finom koktélokat és a különleges shishát, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Helyszín

Paradise Shisha Bar

1085 Budapest József krt 23

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090107525498

Válassz Csomagot

Paradise Shisha Bar

Budapest

Koktél kóstoló est 2 fő részére
9 990 Ft 12 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet