Közös kaland: családi belépőjegy az Orczy Kalandparkba

-11 %

Az Ajánlat tartalma

Nem kell elhagyni hozzá a várost, az egész család jól fogja érezni magát, a legkisebbek is önállóan tudnak játszani és még anyu meg apu is újra gyereknek érezhetik magukat – mi az? Naná, hogy az Orczy Kalandpark!

A parkban a gyerekeket 4 mászó és 1 csúszó pálya várja, különböző nehézségi szintekkel. A Méhecske és a Katica mászó már 100 cm-től használható, a Darázs, Szitakötő és Dongó mászón 145 centiig ügyeskedhetnek a gyerekek.

A felnőtteket (145 cm fölött) szintén 5 pálya várja, különböző magasságokban és nehézségi szinttel, hogy biztosan mindenki megtalálja a számára kellő adrenalint biztosító utat.

A parkban öncsatolásos rendszer van, ami azt jelenti, hogy mindenki saját magának csatolja a karabinereket és biztosítja saját magát.

Az első állomás minden esetben a gyakorlópálya, ahol mindenki megszerzi a szükséges információt és oktatást a biztonságos pályahasználathoz.

Ha mindenki betartja az oktatáson elhangzottakat, a pálya teljes biztonsággal használható, illetve az animátorok folyamatosan jelen vannak a pályákon, ügyelnek a biztonságra, de nem kísérik egyenként a vendégeket.

Ajánlott a zárt cipő és kényelmes, sportos viselet, amely nem akadályoz a mászásban.

Szandál, papucs és magas sarkú cipő használata veszélyes és tilos!

Érvényesség

2023-05-01 - 2023-08-31

Foglalási feltételek

Előzetes érdeklődés telefonon: + 36 30 230 3340

Fontos: A kalandpark 18:00 óra magasságában zár, így az utolsó vendégeket a pénzáraknál legkésőbb 16:00 óráig fogadják. Lehetőleg legkésőbb 16 óráig érkezz a pénztárhoz és váltsd a vouchered belépőjegyre!

Kinyomtatott voucheredet a helyszínen tudod belépőjegyre váltani! Más kedvezménnyel nem összevonható!

Kísérő belépő ára: 500 Ft ez minden esetben külön fizetendő

Partnerünkről

Az Orczy Kalandpark már közel 10 vár mindenkit, aki szeretné egy kicsit megemelni az adrenalinszintjét a szabad levegőn! Fő értékeink a természetvédelem, valamint a minőségi szabadidőtöltés parkunk teljes kialakításában megmutatkoznak. Kalandparkunk közel három hektáros, gyönyörű, zöld területen fekszik, ahol számos ügyességi, szórakoztató kalandpályán teheted próbára magad!

Itt gyerekek és felnőttek egyaránt önfeledt szórakozásban részesülhetnek. Kicsik és nagyok is több, különböző nehézségi szintű kalandpálya közül választhatnak, így garantáltan mindenki megtalálja a neki megfelelőt! Évente többször vidám gyermekműsorokkal, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és még számtalan izgalmas programmal várjuk látogatóinkat.

Helyszín

Orczy Kalandpark

1089 Budapest Orczy kert .

https://orczykalandpark.eu/

Nyitvatartás

H-V: 10-18

Válassz Csomagot

Orczy Kalandpark

Budapest

A Kalandpark egyes pályáit a gyerekek már 100 cm-es magasságtól használhatják, mind a kicsiket, mind a felnőtteket különböző nehézségi szintű pályák várják, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kalandot
15 990 Ft 18 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet