Közös vízi kaland: SUP minitúra 2 főnek, több helyszínen

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Az állva evezés egyedül is kiválóan űzhető, remek szórakozás, de aki valaha is evezett már másokkal együtt, az pontosan tudja, hogy milyen vicces egy közös SUP túra!

Egymást kerülgetve vagy keskeny vízi ösvényeken egymás mögött haladva nagyszerű közös élményeket élhetsz át! Remek páros és közösségi élmény, igazán felejthetetlen pillanatokat szerezhettek és remekül összekovácsol bárkivel, akivel közösen állsz vízre.

Ha a SUP-on a csendes kikapcsolódást vagy a gyönyörű tájakat keresitek, akkor irány a Dunán lefelé! A megtett út hosszán lesz a hangsúly, de a felhőtlen szórakozás garantált.

Időtartam 2-4 óra

Helyszín: Változatos helyszínek a Dunán és a Szentendrei Duna ágban (Szob-tól Budapestig), valamint a Ráckevei Duna ágban (Budapesttől Szigetszentmiklósig)

Időpont: Szombatonként 9 órai indulással az adott túra találkozási pontjától.

Egyszemélyes SUP deszkákon, teljes felszerelés biztosításával

Legyetek részesei egy vízi kalandnak!

Érvényesség

2024-10-30 -ig

Időjárás függvényében!

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés, időpont, helyszín egyeztetés szükséges emailen urbi@supedzes.hu vagy a +36 70 298 6999 (Urbán János) telefonon.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva! 

Partnerünkről

Urbi vagyok, kenus, 40+ év tapasztalattal, a víz és az evezés iránti szenvedéllyel. A teljesen kezdőtől a profi szintig állítok össze programokat és vezénylem le azokat. A 1,5-2 órás edzéseket úgy alakítom, hogy mindenki megtalálhatja benne a neki megfelelő fokozatot: akár evezgetni, túrázni akar, vagy felkészülni a versenyzésre.

Helyszín

SUPEDZES.hu

Budapest Újpesti öböl

http://www.supedzes.hu/

Válassz Csomagot

SUPEDZES.hu

Budapest

A vízen töltött idő, a közös evezés és az izgalmas program garantáltan összekovácsol majd benneteket, feledhetetlen élményeket szerezhettek közösen!
15 300 Ft 18 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet