Közösen élmény az alkotás! Páros festés

-24 %

Az Ajánlat tartalma

Egy voucherért cserébe a VelemFESS Alkotóműhely jóvoltából részt vehetsz pároddal vagy barátoddal egy közös élményfestésen. Töltsetek el kettesben egy kis időt és alkossatok együtt! Afremov csodálatos, színekben gazdag képe alaján megalkothatjátok a saját festményeteket, melyet 40x50 cm farostra készítetek akril festékkel, ecsettel. A képhez a helyszínen natúr fa keret is vásárolható. Megtanuljátok az alapanyagok és az eszközök helyes használatát, egy festményt fogtok ketten elkészíteni, az elejétől a végéig kidolgozzátok és megfestitek. Az ajánlat tartalmazza az összes felhasznált alapanyagot, az eszközhasználatot, az oktatást és természetesen az elkészített festményt, ezenkívül fogyasszatok bátran az odakészített ásványvízből, üdítőből és rágcsálnivalókból! Ha úgy gondolod, ajándékba is adhatod a vouchert, tökéletes meglepetés lehet olyan személynek, aki szintén kedveli a festészetet. Vásárold meg a vouchert, a  megadott elérhetőségek egyikén jelezd részvételi szándékotokat és meglátod, munkátok meghozza a várt gyümölcsét!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

A voucher előre egyeztetett időpontban, bármikor beváltható. Kiscsoportos foglalkozás, max. 8 fő részvételével Időpont egyeztetése: e.gyorgy@velemfess.hu vagy +36 20 336 38 47 elérhetőségeken. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva! 

Partnerünkről

Mit kell tudni a VelemFESS Alkotóműhelyben folyó munkáról?
A Kreativ – Hobby – Dekor Boltként működő helyet úgy álmodtam meg, hogy ne csak egy bolt legyen. Közös alkotó hely, ahol vásárolni, információhoz jutni, segítséget kapni, inspirálódni lehet.
Az Alkotóműhelyben több technikában próbálhatod ki a kreativitásod. Decoupage felnőtteknek, gyerekeknek, kezdőknek és haladóknak. Az alapoktól a legújabb trendekig. A Boltban lehetőséged nyílik megismerni és kipróbálni az újdonságokat és válogathatsz több, mint ezer szalvéta közül is. Egyedülállóan csak nálam tanulhatod meg a lámpatechnikát, készíthetsz hangulatlámpát, vagy fényfüzért. Az alapanyagok is biztosítottak, közel 50 féle dekoranyagból választhatsz :) Természetesen a VelemFESS – mint a neve is mutatja – fő tevékenységként azt tűzte ki céljául, hogy bevezesse a festeni vágyókat az alkotás csodás világába. Élmény az élményfestésen túl! Válassz a workshopok vagy a tematikus tanfolyamok kínálatából.

Helyszín

VelemFESS Alkotóműhely

1201 Budapest Vörösmarty u. 28/a.

https://velemfess.hu/

Válassz Csomagot

VelemFESS Alkotóműhely

Budapest

Töltsetek el kettesben egy kis időt és alkossatok együtt!
12 990 Ft 16 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet