Kutya elsősegély online tanfolyam, hogy számíthasson rád

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Hogyan cselekedj vészhelyzetben?

Rémisztő a tehetetlenség érzése, és az, hogy tanácstalan vagy mit kell tenned, kihez fordulj, mit tehetsz a kutyádért, ha baj van?
Egy jó gazdi természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy elkerülje, hogy a kutyájával baj történjen, de vannak balesetek és vészhelyzetek, amiket nem lehet elkerülni, vagy elég csak egy pillanatig nem figyelni, hogy bekövetkezzenek.
Bár az ilyen szituációkra senki sem szeret gondolni, mégis az a legjobb, ha ezekre is felkészülsz, és bízol benne, hogy erre a tudásra soha nem lesz szükséges, de ha mégis, akkor tudod, hogy megmentheted vele a kutyád életét.
Tanulj meg mindent a kutya elsősegély tanfolyamon! Kézzelfogható, gyakorlatias tudást kapsz, amit akár már másnaptól hasznosíthatsz! Maradj nyugodt egy vészhelyzetben is, legyél felelős gazdi, és gondoskodj róla, hogy a legjobb barátod akkor is számíthasson rád, amikor baj történik.

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés: e-mailben a hello@petwisecare.com, voucherkód megadásával.

A képzésről bővebben itt tájékozódhatsz: https://gazdisuli.hu/termek/kutya-elsosegely-tanfolyam/

Kinyomtatott voucheredett vidd magaddal, vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál.

Partnerünkről

A Petwisecare célja, hogy tudatos gazdiként meg tudd előzni, hogy kedvenced bajba kerüljön, és elkerülhesd azokat a helyzeteket, amikor kétségbeesve, pánikszerűen kell az állatorvoshoz rohannotok. A balesetek megelőzése mellett nagy hangsúlyt fektetnek az elsősegélyre is, hogy mindenre fel legyél készülve. Hatalmas szeretettel, gondossággal készítik számotokra a képzéseket, naprakész állatorvosi tudással, a legfrissebb információkkal!

Helyszín

Petwisecare

1066 Budapest Jókai utca 6

https://gazdisuli.hu/tanfolyamok/

Válassz Csomagot

Petwisecare

Budapest

Tanulj meg mindent és készülj fel egy vészhelyzetre is, hogy mindig tudd, mit kell tenned
15 200 Ft 19 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet