Legendás szabadulószobák - Titanic

-37 %

Az Ajánlat tartalma

Romantika, logika, egy kis borzongás – ez vár rátok a Titanicon Smith kapitány titkokkal teli kabinjában, ahol csak egymásra számíthattok.

Titkos kódok, trükkös feladatok állják az utatok lépésről-lépésre, míg végül ráleltek egy felbecsülhetetlen értékű ékszerre és a kijutáshoz szükséges kulcsra.

A játékban 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy megússzátok a kalandot.

Minden résztvevőnek plusz ajándék: páronként egy  50%-os kupon a Nagy Fatál Konyhája étterembe, egy kétszemélyes tálra, csapatonként egy  50%-os kupon a Mantra Coffee kávézóba és csapatonként egy 10%-os kupon a Ferdinánd Sörház Étterembe és a Monarchia Kertbe.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Időpont foglalás a +36 70 244 6649-es számon vagy online a weboldalon. A voucher maximum 6 főre szól!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Az Escape Legendsnél hiszünk benne, hogy a közös játék, szórakozás, együttlét, közös gondolkozás közelebb visz egymáshoz, és életre szóló élményt jelent. Szobáinkat, melyeket nagy gonddal és legendás történelmi eseményeket megidézve alakítottuk ki, ajánljuk különleges eseményekre, iskolai programként, családi programként és céges kikapcsolódáshoz is.

Helyszín

Escape Legends

1063 Budapest Szinyei Merse utca 3.

http://www.escapelegends.hu

Válassz Csomagot

Escape Legends

Budapest

Titanic témájú szabadulószoba max. 6 főig
9 280 Ft 14 800 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet