Lépj be a játék világába: választható napijegy a Gamerlandbe

-25 %

Az Ajánlat tartalma

Lássuk be: már azok a napok is szuperek, amikor semmi más dolgod, csak otthon maradnod, és elmerülnöd a játék világában. De képzeld el, milyen menő lenne mindez, ha profi környezetben, egy kimondottan gamereknek berendezett teremben tehetnéd ezt!

A Gamerlandben biztos, hogy egy percet sem fogsz unatkozni, hiszen a legmenőbb és legnépszerűbb játékokat a legmodernebb, legjobb minőségű gépeken játszhatod, sőt az arénákba belépve a nagyszínpad előtt érezheted magadat!

A Gamerlandben 25 high-end PC, 20 konzol, 6 szimulátor, 4 aréna és 4 VR élmény vár, akár hobbi gamer, akár profi, leszerződött játékos vagy.  Legyen szó pár baráti mérkőzésről, felkészülésről vagy privát bajnokságról, korszerű gépeik készen állnak, hogy megmutassátok mire vagytok képesek.

Profi környezet, felkészült személyzet és megannyi játék vár rátok – lépjetek be egy másik világba!

A csomag tartalma:

- 30 p VR

- 30 p Szimulátor

- Korlátlan PC, Arcade, Konzol játékok használata

A jegyet hétköznapokon használhatod fel.

Érvényesség

2023-11-30 -ig

A jegyet hétköznapokon használhatod fel.

Az alábbi napokon a Gamerland zárva tart: 2023. 09.29-10.01.

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon +36 30 014 1777 vagy emailen a foglalas@gamerland.hu email címen.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva. 

Partnerünkről

A Gamerland egy hely, ahova bármikor lejöhetsz a haverokkal gamelni. Egy hely, ahol nem jön zavarba a személyzet, ha megkérdezed milyen FPS játékok vannak. Egy hely, ahol minden úgy van kialakítva, hogy otthon érezhesd magad, miközben a látvány szinte leviszi a hajad. Gigantikus terek, LED-fények, változatos, az országban egyedülálló géppark és isteni kaják, ha úgy érzed lement a HP-d. A Gamerlandben profi számítógépek és konzolok (van mindből!) mellett VR-t, arcade játékokat, versenyszimulátorokat, bootcamp szobát, foci arénát és még egy MMA ketrecet is találsz. A nemzetközi mintára készült Esport Arénánkban Közép-Európában egyedülálló Samsung The Wall microLED-falon élvezheted majd házi versenyeinket, a magyar esport bajnokság döntőit, és kedvenc sportközvetítéseidet.

Helyszín

Gamerland

1033 Budapest Szentendrei út 89-95. 2. ép. 4. lház. I. em.

https://gamerland.hu/

Válassz Csomagot

Gamerland

Budapest

PC, Konzol és Arcade játékok, valamint elképesztő VR élmények is várnak a profi felszereltségű termekben
4 490 Ft 6 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet