Lépjetek be közösen a Star Wars univerzumba!

-16 %

Az Ajánlat tartalma

Páros Belépőjegy greenbox fotózással (1db fénykép) hétköznap vagy hétvégén a Travelling Galaxy kiállításra!
Egy teljesen új Star Wars kalanddal vár minden korábbi és új látogatót Budapest belvárosában, a Kecskeméti utca 5. szám alatt található Travelling Galaxy kiállítás! A két szintet elfoglaló kiállításon a termek rendkívüli díszletekkel és világításokkal elevenítik fel a filmbeli helyszíneket, ezzel igazán teljessé téve a Star Wars élményt. Ha egy igazi Star Wars rajongó vagy, engedj a kísértésnek, mert ezt a kiállítást neked találták ki!
Megújult a Travelling Galaxy kiállítás, Magyarország egyetlen Star Wars tárlata! Az új interaktív történet során 200-nál is több, eddig még sosem kiállított Csillagok Háborúja relikviával, számos új, életnagyságú figurával és fotóponttal várnak minden érdeklődőt! Egy teljesen új Csillagok Háborúja tematikájú kalanddal, számos új életnagyságú, mechanikusan mozgatott élethű szereplővel, több száz eddig még sosem kiállított gyűjtői, eredetei szignóval ellátott szoborral, diorámával várja visszatérő és új látogatóit a Travelling Galaxy – Episode II. Budapest belvárosában, a Kálvin tértől mellett. A kiállított tárgyak mellett maga a történet is megváltozott, s ezáltal a helyszínek is, így egészen izgalmasat fog látni, tapasztalni a kiállításra ellátogató.  Az erő legyen veletek!  3 éves kor alatt a belépés díjtalan.  Időtartam: a látogatás megtekintése kb. 1 órát vesz igénybe.

Érvényesség

2024-10-30 -ig

Foglalási feltételek

Bejelentkezés ajánlott az alábbi  telefonon: 20 405-2455, vagy mailben: info@travellinggalaxy.hu.
Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A privát kollekción alapuló interaktív kiállítás több mint kétszáz – eddig még a nagyközönség által sosem látott – makettet, modellt és életnagyságú bábut mutat be. A kiállítás továbbra is elsősorban a Star Wars trilógia eredeti (IV., V., VI.) részeire épül, azonban az újítással már a videojátékokból, a legújabb sorozatokból, valamint a könyvekből is jól ismert karakterekkel találkozhatnak a látogatók, ennek köszönhetően átfogó képet kaphatnak a Star Wars univerzumáról. A kiállítás kialakítása is rendkívüli, hiszen a filmbeli helyszíneket a termek, díszletek és világítások elevenítik fel, ezzel igazán teljessé téve a Star Wars élményt, hogy a látogatók ismét egy egyedi kaland részeseivé válhassanak.

Helyszín

Travelling Galaxy

1053 Budapest Kecskeméti utca 5.

https://travellinggalaxy.hu/#kiallitas

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntek: 10:00-19:00
Szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-20:00

Válassz Csomagot

Travelling Galaxy

Budapest

Páros Belépőjegy greenbox fotózással (1db fénykép) hétköznap vagy hétvégén a Travelling Galaxy kiállításra
10 500 Ft 12 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet