lsmerd meg közelről a néhai Magyar Néphadsereg relikviáit!

-21 %

Az Ajánlat tartalma

Mindig is vonzott a katonai gépek világa? Voltál katona és nosztalgiáznál? Esetleg nem voltál már katona, de minden családi összejövetelen végighallgatod a régi sztorikat? Ha téged is érdekel a katonai járművek világa, netán még a vezetést is bevállalnád, nálunk a helyed! Partnerünk 2007 óta gyűjti az egykori Magyar Néphadsereg mára kis híján feledésbe merült járműveit, melyeket bárki számára megtekinthetővé és kipróbálhatóvá varázsoltak! A park a Balaton-felvidéken található, a járművek megtekintésére és kipróbálására is itt van lehetőség. A kollekció folyamatosan bővül, ezáltal a megtekinthető eszközök listája is. Ezek mellett kisebb relikviák is fellelhetőek a gyűjteményben.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges +36 30/530 5882 telefonszámon vagy az info@harckocsik.hu e-mail címen. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva. Kiskorúak szülői felügyeletére szükség van.

Partnerünkről

Apa es fia vagyunk, 2007 óta gyűjtjük a néhai Magyar Néphadsereg jobb sorsra érdemes technikai eszközeit. Járműveink mindegyike hatástalanításon esett át. Hosszabb-rövidebb felújítást követően most Neked is lehetőséged van kipróbálni, hogy milyen érzés egy eredeti katonai járművel utazni, de ha igazán bevállalós vagy, akar vezetheted is őket! Gyűjteményünkben a parancsnoki UA2 terepjárótól a T-55-os harckocsi különböző változatáig számtalan típus jelen van, természetesen mindegyik működőképes állapotban. Az élmény garantált!

Helyszín

Tank-Kaland

8243 Balatonakali Külterület Zánka felé

http://www.harckocsik.hu/

Nyitvatartás

Július-augusztus: minden nap 11-17 h  

Június/szeptember: előre egyeztetve, hétvégén

Válassz Csomagot

Tank-Kaland

Balatonakali Külterület

Egyedülálló gyűjtemény a Balaton-felvidéken eredeti járművekkel, működőképes harckocsikkal és a hadsereg egykori használati eszközeivel
1 190 Ft 1 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet