LupaWake: 1 órás wakeboardozás frissitő limonádéval

-17 %

Az Ajánlat tartalma

Mindig is rajongtál a vízi sportokért, vagy éppen ez az a nyár, amikor úgy döntöttél, kipróbálsz valami újat? A Lupa mindenképpen tökéletes helyszín lesz ehhez, a wakeboard pedig kivételes lehetőséget kínál arra, hogy egészen új nézőpontból láthasd a vizet! Az 1 órás wakeboardozás az 5 oszlopos tanuló pályán és a 6 oszlopos haladó pályán is beváltható. A csomag tartalmazza a bukósisakot, mentőmellényt és a tanuló wakeboard deszkát. A haladó pálya használatához saját deszka vagy bérelt wakeboard szükséges!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

A voucher szombaton és vasárnap nem használható fel.

Foglalási feltételek

Ezen a 2 pályánkon nem szükséges foglalás, Hétfő – Péntekig, Nyitvatartási időben várjuk kedves vendégeinket.

Úszás tudás szükséges és ez a sporttevékenység 8 éves kor felett ajánlott. A csomag nem tartalmazza a  sportbelépő árát  a LupaBeachre , ami a strand aktuális belépőjegy árának az 50%-a .
Ezt a helyszínen kell fizetni belépéskor.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A LupaWake 2017 nyarán nyitotta meg kapuit. 
Magyarország egyetlen olyan wakeboard komplexuma, mely 4 pályát tudhat magáénak. Ennek eredményeként a kezdőtől a haladóig, a fiataltól az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb pályát. Egyéb sport lehetőségek is megtalálható itt pl. strandröplabda, slackline, ballance board, vagy gumiasztal. 
A park kiszolgáló egységei egy közel 1000 nm-es föld területen és helyezkednek el, mely a LupaBeachhez közvetlenül kapcsolódik.

Helyszín

LupaWake

2011 Budakalász Tó utca 1.

www.lupawake.hu

Válassz Csomagot

LupaWake

Budakalász

Kezdő és Haladó Wakeboardosoknak is megfelelő ajándék!
9 990 Ft 12 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet