Magyed: A remény arabjai - önálló est - Budapest 2023.07.19.

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Magyed legújabb önálló estje

Open: Minkó Lajos

Magyed éveken keresztül kereste azt a magyar nőt és azt a magyar orvosi egyetemet, aki és ami a legtökéletesebb számára. Végül egyikből sem sikerült magyarországit találni, de a keresés-kutatás útja csak számára rögös, a nézők garantáltan jól fognak szórakozni a sztorikon. Magyed A remény arabjai című előadását a Humortechnikum 2020 győztese, Minkó Lajos nyitja meg.

Műsoridő: 80 perc 1 szünettel
Kapunyitás: 18:00
Start: 19:00

Előadás pontos címe: BUDAPEST - CRAFT HEAD BREWPUB & BISTRO - RÁKÓCZI ÚT 29.

Érvényesség

2023-07-19 -ig

Foglalási feltételek

A rendezvényen való részvétel vásárlást követően előzetes bejelentkezéshez kötött, melyet a rendezveny@standupcomedy.hu e-mail címen szükséges jelezni legkésőbb 2 nappal az előadás előtt az utalványon szereplő egyedi sorszám megadásával. A megváltott jegyek kizárólag a vásárlás során a legördülő listából választott időpontra érvényesek!

Partnerünkről

A 2012 óta működő Stand Up Comedy Humortársulatnak ma mintegy 20 tagja van, akik közül többen láthatók az RTL Klub Showder Klub című műsorában, a Comedy Central TV csatornán, és rendszeresen hallhatók a Rádiókabaréban. A társulat művészeti vezetője Orosz Gyuri. Őszinte, szókimondó, improvizatív és persze nagyon vicces előadásaik évek óta telt házzal mennek a fővárosban és a megyeszékhelyeken egyaránt. Fontosnak tartják, hogy a közönség az önfeledt nevetéstől minden gondját elfelejtse a műsor idejére, de azt is, hogy a néző egy értékes gondolattal távozzon az előadásról akár párkapcsolati, akár környezetvédelmi vagy közéleti témában.

Helyszín

Craft Head BrewPub & Bistro

1088 Budapest Rákóczi út 29.

https://www.standupcomedy.hu/

Válassz Csomagot

Craft Head BrewPub & Bistro

Budapest

Belépőjegy 1 fő részére Magyed önálló estjére - Budapest, Craft Head BrewPub & Bistro, 2023.07.19.
3 900 Ft 4 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet