Mártott, vágott bonbon és töltött trüffel készítő tanfolyam

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Igazi hiánypótló és több szempontból is egyedülálló ez a trüffel tanfolyam, mivel két tanfolyam anyagát öntötték egyetlen kurzusba. 

Másik különlegessége, hogy sok olyan különböző, ritkán tanított technikát lehet elsajátítani a workshop során, ami a szokásos bonbon tanfolyamoknak nem része. Minden munkafolyamatban részt tudsz venni és a saját trüffeljeidet elkészíteni, amiket végül díszdobozban haza is vihetsz. 

Ahogy a normál bonbon / táblás csokoládé tanfolyamukon is, a temperálás trükköket is megismertetik és erről jegyzetet is adnak a résztvevőknek.

Azoknak is ajánlott a tanfolyam, akiknek nincs otthon polikarbonát vagy szilikon formájuk a bonbon öntéshez, mégis szeretnének egyedülálló, különleges bonbonokat és trüffeleket készíteni. Illetve a bonbon tanfolyamukon már végzett kurzustagjaik számára is kitünő lehetőség e tanfolyam új fortélyok elsajátítására.

Mit is rejteget ez a tanfolyam? A workshop 3-4 órája során:

Díszített vágott bonbonokat (ganache krémbonbont) készítetek:

- elsajátítod több ganache receptjét, a keretbe töltés és a szeletelés módját,

- a ganache-t temperált csokiba mártjátok,

- díszítitek aprított magvakkal, liofilzált és aszalt gyümölcsökkel, ételfestékkel,

- díszítitek színes transzfer fóliával,

- díszítitek struktúra fóliával

Töltött trüffel  golyókat is készítetek:

- ganache-t főztök,

- megtöltitek a trüffel shell csokoládé golyókat,

- befeditek őket,

- csokiba mártjátok,

- díszítitek

Mi más teszi még különlegessé ezt a tanfolyamot?

- trükköket, fortélyokat mutatnak be, hogyan lehet az amúgy egyenként sok százezer forintokért beszerezhető eszközöket otthon, házi módszerekkel helyettesíteni

- megismertetik a csokoládé történetét

- különböző csokoládékat lehet kóstolni, megismerni

- bonbonjaidat, trüffeljeidet díszdobozban hazaviheted

- más manufaktúrák kurzusaival ellentétben a kurzuson nem csak egy, hanem kétfajta temperált csokoládéval lehet dolgozni

- megmutatják az otthoni sikerhez milyen alapanyagokra lesz majd szükséged, és azokat a kurzus után akár máluk is beszerezheted

- részletes jegyzetet adnak a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok

- megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is, amikhez nincs szükséged gránit vagy márványlapra otthon

- a legkiválóbb belga csokoládéval dolgoztok

- hűsítő italok, kávé, ásványvíz gondoskodik még arról, hogy tökéletesen érezd magad

A programot bátran ajánljuk gluténérzékenyeknek.

Laktózérzékenyektől, vegánoktól, cukorbetegektől valamint fogyókúrázóktól kérik, hogy jelentkezéskor a speciális kérést jelezzék, hiszen vegán étcsokoládé és édesítőszerrel édesített, cukormentes belga tejcsokoládé is lapul a raktárban.

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített trüffeleket fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is itt a helyed! 

Tanfolyam vezető: Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója.

Vásárold meg a tanfolyamot magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon!

Oklevelet adnak, amennyiben korábban megkapják a résztvevők nevét.

A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

Az egész évben induló workshopra minden édességimádót várnak. Ajándékba szánt kurzus esetén vouchert küldenek.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Javasoljuk legalább kb. fél-1 hónappal a tervezett részvétel előtt lefoglalni az időpontot e-mailben.

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges voucherkód megadásával az arssocolata@gmail.com email címen.

A voucher átruházható, ajándékba is adható, de az előzetes bejelentkezést lemondani csak a program előtt minimum 5 nappal lehetséges, ellenkező esetben a voucher felhasználtnak minősül.

Minimum korhatár: 16 év

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal!

Partnerünkről

Csokoládé és minőség kéz a kézben járva: az Ars Socolata nem csak művészi szintre emeli az édességek készítését, de közösségi élménnyé is teszi azt. Nem csak egyedi és exkluzív édességeket kínálnak, de kurzusaikon te is elsajátíthatod a legnépszerűbb finomságok titkát, hogy utána bármikor elkészíthesd azokat magad vagy barátaid, családod örömére.

Ízelítő a workshop során megismerhető technikák egy részéből:  https://www.youtube.com/watch?v=GsBa952JvKU

Helyszín

Ars Socolata

1078 Budapest Nefelejcs utca 19

https://arssocolata.com/

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Válassz Csomagot

Ars Socolata

Budapest

Díszített, mártott, vágott bonbon, ganache krémbonbon és töltött trüffel golyó készítő tanfolyam
19 990 Ft 25 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet