Mentsd meg Atlantiszt! 1 órás szabadulós játék, 2-8 főnek

-35 %

Az Ajánlat tartalma

Szereted a kihívásokat? Számodra nem létezik lehetetlen? Mentsd meg Antlantisz világát a tenger mélyétől! A káprázatos látványelemekkel megtüzdelt Atlantisz szabaduló játék olyan kihívásokat és összetett feladatokat rejt, ami jóval túlmutat a számkódos és kulcsos lakatok kinyitásán! Ha szeretnél valami igazán különleges élménynek a részese lenni, akkor garantáltan itt a helyed, ebben az istenien mesés történetben!

Az istenek megelégelték Atlantisz virágzását és őket megszégyenítö tündöklését, ezért úgy döntöttek, hogy a tenger mélyére süllyesztik. De Zeusz fivére Poszeidon, a tengerek istene nem értett egyet a többi istennel, hiszen csodálta Atlantiszt és Atlantisz első királya a fia, Atlasz volt.

Poszeidon úgy döntött, hogy szembe száll a többi istennel, de legyőzték őt és Zeusz elvette hatalma forrását, amit Atlantiszon rejtettel el, hogy a várossal együtt az is örökre a tenger mélyére süllyedjen.

Ezért Poszeidon elhatározta, hogy kiválaszt egy csapat különleges, nem Atlantiszi embert, akikre Zeusz nem figyel. Nekik kell visszaszerezniük a tenger istenének erejét és így megmenteni Atlantiszt is.

Poszeidon nem segíthet nekik, nehogy az istenek gyanút fogjanak, ezért nekik kell rájönniük, hogyan juthatnak el Atlantiszra és hogyan szerezzék vissza Poszeidon hatalmának forrását, ami képes megállítani a város süllyedését és újra a tenger fölé emelni.

Annyit még elmondott, hogy csak egy órájuk maradt, míg a város végleg elsüllyed. Szóval ennyi időtök van, hogy teljesítsétek Poszeidon küldetését, vagy ha elbuktok, a város veletek együtt örökre a tenger mélyére süllyed.

- 2-8 fő részére

- Egy új generációs szabaduló szoba

- Óriási hangsúlyt fektetnek a látványvilágra

- Jóval túlmutat a számkódos és kulcsos lakatok kinyitásán

- Méretét tekintve jóval nagyobb, mint az átlagos szobák

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Az ajánlat hétfőtől péntekig használható fel.

Foglalási feltételek

- Személyenként több kupon vásárolható

- Más kedvezménnyel nem összevonható

Előzetes időpont-egyeztetés szükséges:

- online itt: https://magicrooms.hu/atlantis/foglalas.php

- telefonon itt: +36 30 984-9009

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Legyen szó horror szabadulószobáról vagy másnaposok szabadulószobáról, mind a tervezés, mind az építés során odafigyeltünk a részletekre (a legapróbbakra is). Olyan művészekkel dolgoztunk együtt a díszletek és a játékok elkészítésénél, akik nemcsak szeretik azt, amit csinálnak, hanem egyenesen odáig vannak érte. Lelkesedésüknek köszönhetően az érdeklődők teljes beleéléssel tölthetik el idejüket a szabadulószoba játékokban.

Kiemelt figyelmet szenteltünk annak, hogy ne csak a díszletek és dekorációs tárgyak, hanem a szabaduló szobában alkalmazott eszközök is élethűek legyenek, továbbá a kapcsolódó feladatok szintén illeszkedjenek az adott tematikához. A feladatok megalkotásánál mérnökök és biztonságtechnikai szakértők segítettek minket az elképzeléseink megvalósításában. Munkájuknak hála, a varázslat valóban varázslatos lehet, nem pedig sokat látott, filléres trükk.

Escape játékok minden korosztálynak
A Magic Roomsnál egyik szabadulós játék sem arról szól, hogy bezárunk egy kisebb csoportot valamelyik helyiségbe, majd órákkal később kiengedjük őket. Vendégeink élményeket szerezhetnek izgalmas feladataink által, és végig úgy érezhetik magukat a játékban, mintha egy kalandregénybe csöppentek volna.

Ha te is szeretnél egy mindent elsöprő történet tagja lenni, akkor nincs mire várnod. Fizesd be magadat, családtagjaidat, barátaidat vagy kollégáidat egy hihetetlen küldetésre! Az életre szóló élményt már most borítékolhatjátok.
Nálunk minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő játékot: a Csillagok háborújától kezdve a horror kastélyon át egészen a varázslóiskoláig számtalan tematikus játék közül lehet választani. Vicces csapatépítő játékokkal és gyerekeknek tervezett szabaduló szobákkal is várjuk az arra érdeklődőket.

Amit még a kijutós játékokról tudnod érdemes
Az escape játékok mind több szobából állnak. Akadnak köztük olyanok is, amik 6 helyiségen át vezetik el a játékosokat a célig, 100 négyzetméteren elosztva. Nálunk nem kell aggódniuk azoknak, akik ájulásra hajlamosak, vagy zárt térben, hosszabb időt eltöltve kellemetlenül érzik magukat. Bármikor befejezhetik az adott küldetést, mindenféle következmény nélkül.

Helyszín

Magic Rooms

1095 Budapest Gát utca 36.

https://magicrooms.hu/

Válassz Csomagot

Magic Rooms

Budapest

Az elveszett világ felfedezése csak rátok vár!
12 990 Ft 19 920 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet