Mentsétek meg a világot! BOSSZÚÁLLÓK szabaduló szoba

-33 %

Az Ajánlat tartalma

HA VALAMI KÜLÖNLEGESRE VÁGYTOK!

Lehetséges, hogy ebből a játokból majd ki sem akartok szabadulni? Olyan 60 perces játékot igyekeztünk létrehozni, mely minden képzeletet felülmúl és olyan élményben részesülhettek, amit utána napokig emlegettek.

Minden érzékszerveteket be kell vetnetek legújabb generációs játékunkban, ha győzedelmeskedni szeretnétek és valóban csapatként kell együttműködnötök. Izgalmas lineáris és párhuzamos feladataink nem az unalmas és már megszokott sémákra épülnek. Garantáljuk, hogy akkor is új élménnyel távoztok, ha már több száz szabadulószobát lejátszottatok. Ebben a játékunkban tényleg mindent megtaláltok, hang alapú, különböző érzékszerveket igénylő kihívások, ügyességi, logikai feladatok, melyek 100%-ban egyedi tervezésűek.

Lépjetek be a játékba és találkozzatok kedvenc Bosszúállós karaktereitekkel!

A végtelen kövek megszerzéséhez a Végjátékhoz hasonlóan különböző időpontokba kell visszatérnetek és elhoznotok a köveket. Utatok során a Bosszúállók, Galaxis őrzői, Dr Strange és sok-sok szuperhős segít Benneteket.

A mágikus szentélyben kezdhetitek utatok, ahol ha sikeresek vagytok megszerezhetitek az idő kövét Dr. Strange-től. Groot utasításait kell követnetek, hogy tiétek legyen az erő köve. Áldozatot kell hoznotok a Vörös Koponya előtt, hogy a lélek köve is a birtokotokba kerüljön. Segítsetek Vasembernek megszerezni az elme kövét Ultron-tól és találkozzatok Amerika Kapitánnyal, mialatt megszerzitek a Tesseractot! Vigyázzatok, Hulk erejére is szükségetek lehet! Minden kő megszerzése egy komoly kihívást tartogat magában.

Ha képesek vagytok megszerezni a végtelen köveket választás elé kerültök: megfelezitek az univerzumot vagy a Bosszúállókhoz hasonlóan visszaállítjátok a világot Thanos csettintése előtti állapotba?

A döntés itt valóban Rajtatok áll

Teljesen újgenerációs játékunk tapasztalt szabadulóknak is újdonságokat rejteget. Speciális effektjeinknek, elképesztő feladatainknak köszönhetően élvezhető játékmenetet biztosít, akár egy családi szabadulásra.

Mit tartogat számodra ez a szabadulószoba?

Kidolgozott, különböző nehézségi szintű és képességet igénylő feladatok

Lineárisan és párhuzamosan végezhető feladatok, hogy a történet fonalán haladjatok, de senki ne érezze hasztalannak magát

A rejtvények és feladványok megalkotásánál elsődleges szempontnak azt tartották, hogy folyamatosan élvezhető élményt biztosítson

Tiszta játéktér, mellékhelyiség és fogadótér

Megközelítés tömegközlekedéssel: (4-6-os villamos vonala) Boráros Tér megállótól 50 m-re, 

Autóval: Környező utcákban parkolási lehetőség

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Az ajánlat csak hétköznapokra érvényes (hétfőtől péntekig). 7-8 főig. Aznapra  történő foglalásodat kérjük, hogy telefonon keresztül erősítsd meg a  +36 (70) 398 39 92 vagy  +36 (70) 659 85 30 telefonszámon.

Foglalási feltételek

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva! 

Partnerünkről

Játékaink messze túllépnek az általános szabadulószobák izgalmain. Itt a cél nem a kijutás, hanem az, hogy minden csapat sikerélménnyel távozzon, és hogy teljesen beleélje magát az adott történetbe. Valóban izgalmas rejtvényekkel találkoztok lenyűgöző díszletben, melyek egyedi effekteknek és a leleményességeteknek köszönhetően keltik életre a szobákat. Minden játékon belül több különböző szobarésszel találkozhattok, melyek egytől-egyig teljesen más világba repítenek benneteket. Lehetséges, hogy gombnyomásra megváltozik a játékmenet és csapdába kerültök, vagy magával JOKER-rel kell chatelnetek. Fény, hang, mozgás, rezgésérzékelők vesznek körbe játékainkban, melyek láthatatlanul beleolvadnak a környezetbe és mind-mind különböző eseményeket/hatásokat váltanak ki a feladatok megoldásával.

Helyszín

Lockedmein Szabadulószoba

1093 Budapest Lónyay utca utca 64

https://www.lockedmein.hu/

Válassz Csomagot

Lockedmein Szabadulószoba

Budapest

Újgenerációs technikákkal izgalmasabbá tett, a kedvenc szuperhőseitek univerzumát megidéző játék 7-8 főig
16 500 Ft 24 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet