Muránoi üvegékszer készítés

-54 %

Az Ajánlat tartalma

Muráno a 13. századtól kezdődően a világhírű velencei üveggyártás központja volt, a muránói üveg pedig gyönyörű, színátmenetes mintáiról híres: gyakorlatilag bármilyen forma és minta elkészíthető ezzel a technológiával.

Egy különleges kiegészítő könnyen az egyik kedvenc tárgyaddá válhat, pláne, ha te magad készítetted el, és emiatt tudod, hogy bizonyosan egyedi ékszerről van szó. Ezzel az ajánlattal teret adhatsz a kreativitásodnak, és haza is viheted a megálmodott és elkészített üvegdíszt.

Az ajánlat tartalma 1 db muránoi üvegékszer, amit te készítesz el. Ez lehet bedugós vagy lógós fülbevaló, medál, gyűrű vagy karkötő.

További ékszereket is tudsz készíteni 2 500 FT-os egységáron, ami a helyszínen fizetendő.

Érvényesség

2023-02-28 -ig

Foglalási feltételek

A 3 órás workshopot előre meghirdetett időpontban rendezik. Gyermekek 6 éves kortól tudnak részt venni a workshopon, 14 éves korig felnőtt kíséretében, melyhez voucher vásárlása szükséges.

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 20-919-3554 vagy emailen a bodzsiuveg@gmail.com. Egy vásárló saját célra egy, ajándékba bármennyi vouchert vásárolhat.

A workshopok aktuális időpontjairól az alábbi linken tájékozódhatsz:

http://www.bodzsi.hu/bejelentkezes-155

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Más kedvezménnyel nem összevonható!

Partnerünkről

Magyar designerként és tervezőként 20 éve foglalkozom ékszerkészítéssel és már több mint 2 000 workshopot tartottam, olyan – hazánkba frissen elhozott – témákban mint az üvegékszer, borosüveglámpa és Swarovski.

Ha Te is ilyen újító szemléletű vagy, akkor már nagyon várom, hogy téged is bevezethesselek a kézműves ékszerkészítés világába.
Biztos vagyok benne, hogy ha eljössz, akkor nem csak kikapcsolódsz, de hatalmas mosollyal az arcodon – és az elkészült ékszereddel / ékszereiddel fogsz távozni.

Garantálom, hogy mindenkinek a saját medáloddal, nyakláncoddal vagy fülbevalóddal fogsz dicsekedni!

Helyszín

Bodzsi üvegékszer készítés

1043 Budapest Dugonics utca 5-11 Dominium Irodaház 1em 130

http://www.bodzsi.hu/workshopok-145/muranoi-uvegekszer-workshop-143

Válassz Csomagot

Bodzsi üvegékszer készítés

Budapest

Egyedi, általad készített üvegékszer, ami lehet bedugós vagy lógós fülbevaló, medál, gyűrű vagy karkötő
3 690 Ft 7 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet