Mutasd a legjobb arcod: 1 órás portré fotózás

-25 %

Az Ajánlat tartalma

Akár egy portfólióba kerül, akár csak az önéletrajzodat vagy a közösségi médiás oldaladat frissítenéd, egy professzionálisan elkészített portréfotó segít, hogy egyetlen képben meg tudd mutatni, ki is vagy valójában.

Az ajánlat tartalma:
- 1 órás fotózás kültéren vagy beltéren
- 20 db szerkesztett fotó (400 db nyers képből kiválasztva)

A képeket Google Driveon kapjátok meg. Plusz költség ellenében több szerkesztett fotó, sminkes és fodrász is kérhető.

Helyszínek: Fót, Gödöllő, Csomád, és Pest

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

A vásárlást követően időpont és helyszín egyeztetéshez írj a huszaiphoto@huszaiphoto.hu e-mail címre és add meg voucher kódodat. Kültéri fotózás esetén a partner több nagyszerű helyszín opciót is tartogat számodra, beltéri stúdiófotózás esetén a stúdió bérleti díja stúdiónként eltérő, a helyszínen fizetendő.
Foglalás a tervezett időpont előtt legalább 1 héttel szükséges.

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál.

Partnerünkről

Huszai Tünde vagyok. Fotózás a foglalkozásom és a hobbim is, úgyhogy ha épp nem is ügyfélnek fotózok esküvőn, stúdióban vagy máshol, akkor is általában egy személyes fotóprojekten dolgozom. Kisvárosi lányként nőttem fel, ezáltal imádom a természetet. Imádom a kreativitást a szépséget és az érzelmeket. Eléggé bohókás vagyok és vidám természetű, könnyen elszórakoztatom a párokat a családokat és a gyerekeket a fotózásokon, számomra első a jó kedv, hogy jó hangulatban teljen a fotózás. Nekem nagyon fontos, hogy amikor engem felkértek egy fotózásra, beszélgessünk személyesen előtte. Hiszen Partnerek vagyunk ebben a kalandban. Velem megbeszélheted az ötleteidet, teljesen nyitott vagyok és arra törekszem, hogy megvalósítsuk, amit megálmodtál.

Helyszín

Huszai Photo

Budapest

https://huszaiphoto.hu/

Válassz Csomagot

Huszai Photo

Budapest

Választhatóan kül- vagy beltéren készülő fotók
37 500 Ft 50 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet