Mutasd a valódi arcod: Lifestyle fotózás

-23 %

Az Ajánlat tartalma

Mutasd meg a stílusod, mutasd meg, ki vagy, mi érdekel igazán! Kerüljenek képre a hobbijaid, a kedvenc ruháid vagy éppen a munkád. Egy lifestlye fotózás során igazán megmutathatod, mi az, ami érdekel, milyen vagy a valódi életben. Ezek a képek tényleg a valódi személyiségedet tükrözik majd!
 Az ajánlat tartalma:
 1 órás fotózás kültéren vagy beltéren
 25 db szerkesztett fotó
400 db nyers kép
A képeket Google Driveon kapjátok meg. Plusz költség esetén sminkes és fodrász is kérhető.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

A vásárlást követően időpont és helyszín egyeztetéshez hívd a +36 30 341 3879 telefonszámot és add meg voucher kódodat. Kültéri fotózás esetén a partner több nagyszerű helyszín opciót is tartogat számodra, beltéri stúdiófotózás esetén a stúdió bérleti díja stúdiónként eltérő, a helyszínen fizetendő.
Foglalás a tervezett időpont előtt legalább 1 héttel szükséges.

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál.

Partnerünkről

Huszai Tünde vagyok. Fotózás a foglalkozásom és a hobbim is, úgyhogy ha épp nem is ügyfélnek fotózok esküvőn, stúdióban vagy máshol, akkor is általában egy személyes fotóprojekten dolgozom. Kisvárosi lányként nőttem fel, ezáltal imádom a természetet. Imádom a kreativitást a szépséget és az érzelmeket. Eléggé bohókás vagyok és vidám természetű, könnyen elszórakoztatom a párokat a családokat és a gyerekeket a fotózásokon, számomra első a jó kedv, hogy jó hangulatban teljen a fotózás. Nekem nagyon fontos, hogy amikor engem felkértek egy fotózásra, beszélgessünk személyesen előtte. Hiszen Partnerek vagyunk ebben a kalandban. Velem megbeszélheted az ötleteidet, teljesen nyitott vagyok és arra törekszem, hogy megvalósítsuk, amit megálmodtál.

Helyszín

Huszai Photo

Budapest

https://huszaiphoto.hu/

Válassz Csomagot

Huszai Photo

Budapest

Az egy órás fotózáson 400 nyers kép készül, így lesz lehetőséged megmutatni a valódi személyiségedet
19 990 Ft 25 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet