Nappali sétahajózás a Dunán, 1 választható itallal

-10 %

Az Ajánlat tartalma

A sétahajózás egy kényelmes, valamint sok szempontból a legelőnyösebb, legkülönlegesebb módja a városnézésnek a hagyományos sétálós módszerhez képest. Budapest pedig messze az egyik legszebb a Duna-menti városok közül különleges hangulatával és változatos építészeti stílusaival, éppen ezért hiba lenne kihagyni a környéken járva a hajós városnézést. 
A főváros látképe már önmagában is fantasztikus élményt nyújt szemlélői számára, mindezt pedig a folyóról megfigyelve, ahol közvetlen kilátás nyílik mindkét irányba és hidak alatt siklik át a hajó, felfedve ezzel egy ritkán látott arcukat, kifejezetten felfokozott élményben lehet része a kalandvágyó utasoknak. 
Csatlakozz ehhez a nem szokványos városnézéshez, és lehetőséged nyílik rá, hogy a sétahajók fedélzetéről nyíló remek látványban legyen részed s megörökíthesd utazásod élményét. Az út során remek kilátás nyílik a főváros legnépszerűbb és leglátványosabb épületeire, valamint egyedi perspektívából szemlélheted meg a dunai hidakat és nem utolsó sorban a zsúfolt tömeget is elkerülheted. 

Az ajánlat tartalma: 
- 70 perces Budapesti hajózás 
- 1 db választható ital:  
Sör – 1 korsó 
Bor – 1 pohár 
Pezsgő – 1 pohár 
Coca Cola üdítők 
Gyümölcslevek 
Limonádé 
Mentes és savas víz 
Alkoholmentes kávék 
Tea 

MENETREND 
Indulás Dokk 11-től:
11:00 
13:00 
15:00 
17:00 
18:00 

Érvényesség

2023-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges a + 36/20-332-5364 telefonszámon vagy a hello@silver-line.hu e-mail címen!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Nem túlzás azt állítani, hogy Budapest egyik legfenségesebb látványát a dunai panoráma nyújtja. A budapesti Duna-part és Duna-kanyar panorámájának kulturális és természeti egyediségét mi sem igazolja jobban, minthogy az UNESCO világörökségi helyszíneinek listáját bővíti. 
Olyan látványosságról van tehát szó, ami minden budapesti vakáció kihagyhatatlan része. 
Hagyományos városnéző budapesti hajózásunk során 70 perces hajókirándulásra invitálunk téged, barátaidat és családod, mely során megcsodálhatjátok a Dunáról a budai Várat, Budapest ékét: a Parlamentet, a Halászbástyát és számos egyéb fővárosi látnivalót. A városnéző budapesti hajózás közben gyönyörködhettek a látványban. Ha pedig esetleg megéheznétek a hajózás során, büfénkben ízletes Street Food ajánlatokkal tudunk szolgálni nektek.

Helyszín

Silverline Cruises

1052 Budapest Jane Haining Rakpart Dokk 11

https://silver-line.hu/hu/termek/setahajo-a-dunan-1-valaszthato-itallal/

Válassz Csomagot

Silverline Cruises

Budapest

Kerüld el a tömeget, és csodáld meg Budapest meseszép látványosságait a Dunáról!
3 510 Ft 3 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet