Nézel, mint a moziban: Kedvezményes mozijegyek - Art+ Cinema

-17 %

Az Ajánlat tartalma

Moziba járni több, mint filmet nézni. Moziba járni élmény, hiszen úgy élvezheted a képeket és hang effekteket, ahogyan azt az alkotók a széles vászonra megálmodták.
A mozi technológiája képes visszaadni azt, amit a legprofibb házimozi rendszer sem tud, ráadásul a mozizás közösségi élmény is. Éppen ezért a mozi nem megy ki a divatból, akár baráti vagy családi programról, akár egy randiról van szó.
Ezzel az ajánlattal most kedvezményesen ülhet az be a kedvenc moziszékedbe, és merülhetsz el a kiválasztott film világában.
A mozijegyeket a Lurdy Házban, a budapesti Art Plusz Cinemában, a Pólus Centerben, a CinemaMOM-ban és a Gobuda Moziban is felhasználhatod.
A voucher csak normál filmvetítésekre érvényes, speciális programokra nem. Speciális programok esetén a felárat a pénztárnál szükséges rendezni.
3D vetítésekre szóló jegy a 3D szemüveget nem tartalmazza, az a helyszínen külön megvásárolható 400 Ft-os áron, illetve saját szemüveg is használható, amennyiben az megfelel a Dolby 3D rendszernek.

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Felhasználható 5 moziban: 
- Cinema MOM
- Lurdy Mozi
- Pólus Mozi
- GOBUDA Mozi
- Art+ Cinema

Foglalási feltételek

Online vásárlás
1) Válaszd ki a mozi honlapján a filmet és időpontot! 
  a. MOM Park Mozi: https://cinemamom.hu/
  b. Lurdy Mozi: https://lurdymozi.hu/
  c. Pólus mozi: https://poluscentermozi.hu/
  d. GoBuda mozi: https://gobudamozi.hu/
  e. Art Mozi Plusz Cinema: https://artpluszcinema.hu/
2) A Rendelési módnál a Foglalás opciót válaszd!
3) Jelöld ki, hány db Teljes árú jegyet szeretnél!
4) Válaszd ki az ülőhelyeket és foglald le jegyeidet.
A megrendelt jegyek átvehetők bármely napon nyitvatartási időben (a pénztár minden nap első vetítés előtt 30 perccel nyit, és az utolsó vetítés kezdetéig tart nyitva) a jegypénztárakban, legkésőbb a film kezdése előtt 30 perccel. Az át nem vett jegyfoglalások 30 perccel vetítés előtt automatikusan törlődnek a rendszerből.
A jegyátvételhez a rendeléshez tartozó név, vagy a rendelési szám, illetve Citydeals utalvány (mobilon bemutatva vagy nyomtatva) szükséges. Citydeals utalványt csak a jegypénztárakban lehet érvényesíteni, jegyautomatánál nem.

Személyes vásárlás
A voucher a pénztáraknál személyesen történő vásárlás esetén normál jegyre váltható. Citydeals voucheredet mobilon vagy kinyomtatva mutasd be a pénztárosnak.

Helyszín

Art+ Cinema

1074 Budapest Erzsébet krt 39

Válassz Csomagot

Art+ Cinema

Budapest

A város számos népszerű mozijában felhasználható jegyekkel a kedvenc filmjeidet most olcsóbban élvezheted cinema minőségben!
1 930 Ft 2 320 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet