Örök emlék az élet csodájáról: 1 órás kismama fotózás

-25 %

Az Ajánlat tartalma

Egy kerekedő pocak, a növekvő élet csodája, a tested, amint éppen valami egészen elképesztő folyamaton megy keresztül: ha van, ami fotózásra érdemes, hát a várandósság örömteli pillanatai biztosan azok! Bár biztos, hogy sohasem fogod elfelejteni ezt az időszakot, ajánlatunkkal gondoskodhatsz róla, hogy profi képeid is legyenek ezekről a napokról, amit egyszer majd megmutathatsz annak is, aki most még a szíved alatt lakik.
 Az ajánlat tartalma:
 1 órás fotózás kültéren vagy beltéren, akár az apukával is a képeken
 20 db szerkesztett fotó
400 db nyers kép
A képeket Google Driveon kapjátok meg. Plusz költség ellenében sminkes és fodrász is kérhető.

Érvényesség

2023-03-31 -ig

Foglalási feltételek

A vásárlást követően időpont és helyszín egyeztetéshez hívd a +36 30 341 3879 telefonszámot és add meg voucher kódodat. Kültéri fotózás esetén a partner több nagyszerű helyszín opciót is tartogat számodra, beltéri stúdiófotózás esetén a stúdió bérleti díja stúdiónként eltérő, a helyszínen fizetendő.
Foglalás a tervezett időpont előtt legalább 1 héttel szükséges.

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál.

Partnerünkről

Huszai Tünde vagyok. Fotózás a foglalkozásom és a hobbim is, úgyhogy ha épp nem is ügyfélnek fotózok esküvőn, stúdióban vagy máshol, akkor is általában egy személyes fotóprojekten dolgozom. Kisvárosi lányként nőttem fel, ezáltal imádom a természetet. Imádom a kreativitást a szépséget és az érzelmeket. Eléggé bohókás vagyok és vidám természetű, könnyen elszórakoztatom a párokat a családokat és a gyerekeket a fotózásokon, számomra első a jó kedv, hogy jó hangulatban teljen a fotózás. Nekem nagyon fontos, hogy amikor engem felkértek egy fotózásra, beszélgessünk személyesen előtte. Hiszen Partnerek vagyunk ebben a kalandban. Velem megbeszélheted az ötleteidet, teljesen nyitott vagyok és arra törekszem, hogy megvalósítsuk, amit megálmodtál.

Helyszín

Huszai Photo

Budapest

https://huszaiphoto.hu/

Válassz Csomagot

Huszai Photo

Budapest

A fotózás során 400 db nyers kép készül, és a képeken természetesen az apuka is szerepelhet
26 390 Ft 35 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet