Páros belépő a Titok Galéria kiállítására, ajándék albummal

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Szereted a művészetet? Érdekelnek az újdonságok, azok az alkotók, akik valami szokatlant, különlegeset hoznak létre, és feszegetik az irányzatok határait? Elmennél egy randira, amin garantáltan lesz miről beszélgetni?

Ezen a kiállításon különleges, UV-fény alatt megváltozó festményeket láthatsz, amelyek a szemed előtt alakulnak át, hogy egy történet másik oldalát is megmutassák.

A különleges effektek hatására a képek hangulata teljesen magába szippant, amit a mindig az aktuális alkotáshoz igazított zene hangulata is elősegít.

Keress fel egy olyan kiállítást, ahol minden kép többet rejt, mint azt első ránézésre gondolnád!

A galéria nyitva áll egyéni és csoportos látogatók előtt egyaránt, valamint alkalmas kisebb rendezvények (pl. exkluzív borkóstolók, sajtótájékoztatók, tréningek, stb.) lebonyolítására is.

Ajánlatunkkal nem csak egy nem mindennapi randira kínálkozik lehetőségetek, de ajándéka kaptok egy Kő Ferenc festményeit tartalmazó, dedikált művészeti albumot is, hogy a különleges élményt otthon is bármikor felidézhessétek.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges voucherkód megadásával telefonon a +36 70 218 0102 számon vagy emailben a secretgallery.hu@gmail.com e-mail címen.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Kő Ferenc titokzatos és nem mindennapi festményeit különleges effektek segítségével, szinte interaktív módon ismerheti meg a látogató.

Az alkotások mellett kétféle leírást találunk (magyar és angol nyelven egyaránt), hiszen más festményt látunk magunk előtt nappali fényben, s mást UV-világítás alatt.
Az átváltozó festmények témái szorosan összetartoznak, a festő egymással asszociatív kapcsolatban álló történeteket (legyen az történelem, tudomány vagy zene) helyez egymás alá a vászonra, de más-más technikával.

A szemünk láttára teljes átalakuláson áteső festményekben való elmélyedést mindegyik kép/képpár témájához illő, hatásos zene fokozza, elhangzanak a címek és rövid képleírások is ezzel téve teljessé a kiállítás szemlélőjének élményét.

Helyszín

Titok Galéria

1066 Budapest Ó utca 12.

https://www.facebook.com/titokgaleria.budapest/

Válassz Csomagot

Titok Galéria

Budapest

Tökéletes randiprogram: a különleges tárlaton a festmények az UV fény hatására teljesen átváltoznak, egy egészen új történetet mesélve így el
6 390 Ft 8 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet