Páros festés - két részből álló festmény készítése

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Töltsetek el kettesben egy kis időt és alkossatok együtt! A foglalkozáson nem előrajzolt képet festetek meg, teljes egészében ti készítitek el a festményt, mely két részből áll és összerakva egy egészet alkot. A festmények 2 db 50x40 cm fa lapra készülnek akrilfestékkel, metál arany festékkel, glitterrel és arany füstfóliával. A voucher tartalmazza az összes alapanyagot, eszközt, elméleti oktatást, motivációt, gyakorlati segítséget és kávét, teát, üdítőt, rágcsálnivalót. Fessétek meg együtt a képet, alkossatok együtt egy egészet! Ha úgy gondolod, ajándékba is adhatod a vouchert, tökéletes meglepetés lehet olyan személynek, aki szintén kedveli a festészetet. Vásárold meg a kupont, a  megadott elérhetőségek egyikén jelezd részvételi szándékotokat és meglátod, munkátok meghozza a várt gyümölcsét!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

A voucher előre egyeztetett időpontban, bármikor beváltható. Időpont egyeztetése: e.gyorgy@velemfess.hu vagy +36 20 336 38 47 elérhetőségeken. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva! 

Partnerünkről

Mit kell tudni a VelemFESS Alkotóműhelyben folyó munkáról?
A Kreativ – Hobby – Dekor Boltként működő helyet úgy álmodtam meg, hogy ne csak egy bolt legyen. Közös alkotó hely, ahol vásárolni, információhoz jutni, segítséget kapni, inspirálódni lehet.
Az Alkotóműhelyben több technikában próbálhatod ki a kreativitásod. Decoupage felnőtteknek, gyerekeknek, kezdőknek és haladóknak. Az alapoktól a legújabb trendekig. A Boltban lehetőséged nyílik megismerni és kipróbálni az újdonságokat és válogathatsz több, mint ezer szalvéta közül is. Egyedülállóan csak nálam tanulhatod meg a lámpatechnikát, készíthetsz hangulatlámpát, vagy fényfüzért. Az alapanyagok is biztosítottak, közel 50 féle dekoranyagból választhatsz :) Természetesen a VelemFESS – mint a neve is mutatja – fő tevékenységként azt tűzte ki céljául, hogy bevezesse a festeni vágyókat az alkotás csodás világába. Élmény az élményfestésen túl! Válassz a workshopok vagy a tematikus tanfolyamok kínálatából.

Helyszín

VelemFESS Alkotóműhely

1201 Budapest Vörösmarty u. 28/a.

https://velemfess.hu/

Válassz Csomagot

VelemFESS Alkotóműhely

Budapest

Most barátoddal, barátnőddel együtt festhettek meg egy képet, ami két félből áll majd össze.
16 990 Ft 19 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet