Pörköljetek oda! Páros élménylövészeti csomag 98 lövéssel

-19 %

Az Ajánlat tartalma

Ezt a programot még sokáig megemlegetitek majd! És nem csak azért, mert a fegyverek utáni bizsergés ott marad a tenyeretekben, hanem azért is, mert biztosan maradandó élményeket szereztek!
Melyikőtök lenne ügyesebb célba lövő? Ki élne túl egy zombi apokalipszist? És ki érez rá gyorsabban a klasszikus fegyverek működésének finomságára? Ezzel az ajánlattal kiderül!

A voucherrel most összesen 88 alkalommal süthettek el fegyvereket, köztük igazi klasszikusokat és különlegességeket is!
A Hungarian Parabellum a Fegyver- és Gázkészülékgyár (FÉG) 9 mm-es félautomata pisztolya, amit Kameniczky József tervezett 1971-ben, az öntöltő pisztoly P9M néven is ismert, és leginkább önvédelmi fegyverként terjedt el.
A Zastava AK 47-et a jugoszláv hadsereg alkotta meg a ’60-as években, a szovjet AK 47 nem hivatalos másolataként – igazi klasszikus, ha odapörkölős fegyvert kell mondani, még annak is eszébe jut ez a típus, aki egyébként nem sokat tud a fegyverekről.
A Hammerli egy korábban svájci, ma német légfegyver márka, elsősorban pontosságáról, megbízhatóságáról híres, ami nem is véletlen, hiszen kimondottan olimpiai sportokhoz, céllövészethez készülnek ezek a fegyverek.

A csomag teljes tartalma:
- MCM .22 LR (22 lövés)
- .38 Revolver (12 lövés)
- Hungarian Parabellum (20 lövés)
- Hammerli .22 (24 lövés)
- Zastava AK 47 (10 lövés)
- Pumpás sörétes (10 lövés)

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont foglalás szükséges az alábbi linken:

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon 
Csak tedd a kosárba a Budafoki Mesterlövész oldalán a csomagot és kattints a zöld kosár gomba. Az adatok kitöltését követően állítsd be a kívánt dátumot és időpontot, a rendszer jelzi, hogy van-e szabad hely a választott időpontra.

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal!

Partnerünkről

Az ország legnagyobb fedett lőtere 1 000 m2 alapterületen, 2 db 25 m-es pontlövőpályával, motorizált lőlapmozgatóval, összesen 9 lőállással, 1 db 14 méteres szituációs lőpályával, mobil golyófogóval, borulócélokkal felszerelve vár, akár a lövészet magányos szerelmese vagy, akár egy nem mindennapi csapatépítő tréninghez keresel izgalmas helyszínt. Utóbbihoz kivetítő, hang és fénytechnika biztosított. A biztonságot profi, képzett szakemberek, a kellemes időtöltést pedig a családias, közvetlen hangulat garantálják.

Helyszín

Budafoki Mesterlövész SE

1222 Budapest Pannónia utca 1-3.

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon

Válassz Csomagot

Budafoki Mesterlövész SE

Budapest

Próbáljatok ki igazi klasszikusokat, tenyérbe simuló lőfegyvereket és fajsúlyos nagyágyúkat is!
33 900 Ft 41 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet