Privát élményfestés Körmendi Klára festőművésszel

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Érdekel a festészet világa, de a csoportos órák nem neked valók? Szeretnél találni egy művészeti formát, amivel kifejezheted magadat, de nem tudod, hogyan is fogj bele?
Legyen szó akrikról vagy olajról, Körmendi Klára festőművész mindkettőben otthonosan mozog, és téged is szívesen vezet be a festészet különleges világába, ahol utat nyithatsz az önkifejezésnek.
A voucher tartalmaz mindent, ami szükséges lehet a 3 órás tökéletes időtöltéshez, beleértve a vásznat, a festéket és a professzionális ecseteket.
A foglalkozást oldottabbá teszi, hogy úgy érezheted, mintha csak egy barátod látna vendégül: 2 pohár minőségi borral, pezsgő vagy sör, kávé, tea és üdítő fogyasztással, valamint édes és sós nassolnivalókkal, zenével várnak.
A festés során mindvégig türelmes, segítő útmutatást kapsz, így még csak véletlenül sem fogsz elakadni alkotás közben, és büszkén távozhatsz az elkészült képpel akkor is, ha teljesen kezdő vagy, és bizonyosan tanulhatsz valami újat akkor is, ha nem most veszel először ecsetet a kezedbe.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés: info@klarakormendi.com vagy telefonon: +36 30 359 7840

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Körmendi Klára vagyok, festőművész. 2018-ban ragadtam először ecsetet. Zavarbaejtő, nagy jelentőségű pillanat volt, amire olyan tisztán emlékszem, mintha tegnap történt volna. Előtte hosszú ideig kerestem az utamat, igyekeztem rátalálni önmagamra és a hivatásomra. A festészet iránti szenvedélyem azonnal megszületett – a bátorság, hogy hivatássá lépjen elő, később növekedett mellé.

Helyszín

Körmendi Klára - Élményfestő workshop

1035 Budapest Hunor utca 15

https://facebook.com/lamaisonobuda

Válassz Csomagot

Körmendi Klára - Élményfestő workshop

Budapest

A jó hangulatú élményfestésre étellel, itallal és persze rengeteg kreatív energiával várnak
31 790 Ft 39 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet