Quad élmény az alföldi offroad paradicsomban: ülj nyeregbe!

-13 %

Az Ajánlat tartalma

Ágasegyháza egy igazi offroad paradicsom, festői alföldi táj mentén quadozhatsz, ahol szuperek a terepadottságok - erődökön, dombokon és dűnéken át vezetnek a túráik, és még az állatvilággal is találkozhatsz, hiszen az utat itt őzek, lovak és bivalyok is gyakran keresztezik.
A gépek erősek, 6 db 450-es Can-Am Outlander túra quad és egy homokfutó Can-Am Buggy sorakozik a flottában.
Szívósak, átmennek mindenen, az irányításuk mégis egyszerű. A túrákat csak akkor indítják el, ha az a benyomásuk, hogy minden résztvevő biztonságosan kontrollálja a járművet. Az oktatásra és a gyakorlásra jellemzően 15-30 percet szánnak a túrák előtt (oktatópályával együtt), ám ha ennél is több időt venne igénybe, akkor azzal meghosszabbítják a túra időtartamát. A legfontosabb, hogy a túra végén mindenki épen és egészségesen – sőt, mosollyal az arcán érkezzen meg! 
A quad surf egy partnerünk által kitalált adrenalindús sport, amit az extrémebb vendégeiknek ajánlanak. Boardot kötnek a quadok után, és akár 30-40 km/h sebességgel húznak a homokon. 
A további lehetőségekről partnerünk honlapján tájékozódhatsz, ahol minden friss információt is megtalálsz!

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés e-mailben: info@agasquad.hu vagy telefonon: 06 70 325 9165.

A kinyomtatott vouchered vidd magaddal vagy váltsd be mobilon a szolgáltatónál!

Partnerünkről

Családi vállalkozásként működünk, és vezetett quad túrákat szervezünk Ágasegyháza offroad terepein - erdőkön, dombokon és dűnéken át. Egyedülálló quad flottánkkal, valamint 7,5 hektáros saját területünkkel szeretnénk segíteni az embereknek, hogy kiszakadjanak a monoton hétköznapokból, és felejthetetlen élményeket szerezzenek nálunk.

Helyszín

Ágas Quad

6076 Ágasegyháza Kossuth Lajos út 108

www.agasquad.hu

Nyitvatartás

 Szombat-Vasánap: 9:00 – 16:00

Válassz Csomagot

Ágas Quad

Ágasegyháza

Élvezd a természetet négykeréken, Ágasegyháza erdős-dűnés területein egy igazán extrém csavarral megspékelt, egy órás túra során! Quadra fel!
19 990 Ft 23 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet