Ragadj evezőt: 2 napos Salza VIP rafting túra Ausztriában

-25 %

Az Ajánlat tartalma

„Na és mit csináltál mostanában?” Ha erre a kérdésre valami olyan választ szeretnél végre adni, amitől garantáltan leesik a beszélgetőpartnered álla, akkor vidd el a csapatodat egy minden ízében tökéletesen megszervezett vadvízi raftingra!

A VIP túrát azoknak találták ki, akik barátaikkal, családtagjaikkal kisebb csoportban szeretnének evezni, és bejárni 2 nap alatt akár az egész evezhető folyószakaszt. Ezen a túrán a maximális létszám 15 fő, a minimális pedig 6 fő, akár 4 órás evezéssel. Ezeket a túrákat a hétköznapokon lehet igénybe venni.

Ausztria meseszép környezetében gyönyörködve nemcsak a víz, hanem az életérzés is magával sodor!

A túra napján balesetvédelmi oktatás és alap evezési ismeretek elsajátításával kezdtek, majd vízre szálltok.

Beülhetsz egy kétszemélyes vadvizi kenuba, ha már tapasztalt – vagy nagyon bátor – vagy, illetve választhatod a szakképzett túravezető által irányított, 6-8 személyes raft-hajót is.

Az első napon egy könnyebb szakaszon rafting túráztok, ahol játékos gyakorlatokkal megtanuljuk irányítani a kenut. A második napon egy technikásabb szakaszon eveztek, fejest ugorva a vadvízi evezés közepébe!

Bármelyik Salza rafting túrát is választod, lehetőséged van fakultatív programokon részt venni.

A túrán 8 éven felüliek vehetnek részt, úszástudás és extrém sport biztosítás feltétel.

A túrák minden évben májustól októberig indulnak.

Érvényesség

2023-06-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes érdeklődés, időpont foglalás telefonon:  70/6096080

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Csapatunkkal 2003 óta azon szorgoskodunk, hogy hétvégente minél több izgalmas élményben lehessen részed, ami nem abban merül ki, hogy vajon jut-e rád evezőlapát.

Az ezen idő alatt összegyűlt tapasztalatok segítenek minket, hogy gördülékenyen, és biztonságban vezényeljük le a túráidat. Így marad időd a rengeteg látnivalóra, és egyéb izgalmas programokra, illetve a pihenésre, aminek a megszervezésével is bátran fordulhatsz hozzánk.

Túravezetőink az amerikai követelményeknek megfelelő nemzetközileg elismert túravezetői vizsgával rendelkeznek (IRF- International Rafting Federation). Folyamatosan képezzünk magunkat, és emellett évről évre részt veszünk, a nemzetközi vízi életmentői, és túravezetői versenyen.

Helyszín

Funrafting

3345 Göstling and der Ybbs Göstling 159

http://funrafting.hu/rafting-ausztriaban/#vip-rafting

Válassz Csomagot

Funrafting

Göstling and der Ybbs

Két nap alatt akár egy teljes evezhető folyószakaszt is bejártok, unatkozni pedig egy percig sem fogtok – a program hétköznap vehető igénybe
33 690 Ft 44 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet