Repülni tanítunk: gyalogos sárkányrepülés oktatás Budapesten

-80 %

Az Ajánlat tartalma

A repülés vágya egyidős az emberiséggel, ezzel az ajánlattal pedig beteljesítheted ezt az álmot! Gyakorlott oktató vesz a szárnyai alá, hogy alig két hetes gyakorlással te is a levegőbe emelkedhess, önállóan!
A gyalogos sárkányrepülés oktatás 15 napos és 1 fő részére szól. Az ajánlat 15 oktatási napot foglal magában. Egyéb díjak: HFFA regisztráció (17 000 Ft) orvosi vizsgálat (kb. 25 000 Ft) és biztosítás (kb. 22 000 Ft), a helyszínen, partnerünknél fizetendő.

Meghirdetett időpontok a https://www.facebook.com/groups/3609075109360977 oldalon tekinthetők meg.

Oktatás helyszíne: Hármashatárhegy.
A program napi 2 óra oktatás időjárás függvényében, előre egyeztetett reggeli vagy koraesti időpontban. 
Kültéri programnak megfelelően öltözz. 
Korhatár: minimum 18 év és minimum 160 cm magasság.
18 év alatt szülői beleegyezés szükséges.

A repülések sajnos az időjárás és egyéb dolgok miatt nem mindig lehetségesek az egyeztetett időpontban, ezért ha a repülés nem sikerült, egyeztess új időpontot E-MAILBEN mindenképpen partnerünkkel. Minden repülés előtt két nappal újra egyeztetnek az időjárás miatt, illetve közvetlenül indulás előtt ismét, hogy minden rendben legyen, és el tudjatok indulni a helyszínre.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Vouchervásárlás után a következő adatokat küldd el e-mailben: név, számlázási cím, telefonszám, és a kiválasztott helyszínt és időpontot napra pontosan, voucher kódod. Visszaigazoló emailt kapsz az időpontról, pilóta elérhetőségével és egyéb leírást is küldenek a programról.

Meghirdetett időpontok a https://www.facebook.com/groups/3609075109360977 oldalon tekinthetők meg.                                       

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy vidd magaddal kinyomtatva.

A voucher más kedvezménnyel nem összevonható.
Egy személy egyszerre 2 vouchert vásárolhat.
Jelentkezés 72 órával előre, e-mailben egyeztetve.
Lemondás: legfeljebb 24 órával a megbeszélt időpont előtt a következő címen: info@extremtura.hu

Partnerünkről

Az Extrémtúra képzett pilótái több mint tíz éves és több ezer órányi repülési tapasztalattal a hátuk mögött, a biztonságot szem előtt tartva mutatják meg Neked a csodás tájat a magasból. Ez a lehetőség kitűnő ajándék lehet barátaidnak, szeretteidnek, név- vagy születésnapra, évfordulóra, karácsonyra vagy bármilyen más eseményre. A repülés garantáltan az egyik legeredetibb dolog, amivel életre szóló élményt szerezhetsz!

Helyszín

Extrémtúra

1028 Budapest Cenk u 1.

https://www.facebook.com/groups/3609075109360977

Válassz Csomagot

Extrémtúra

Budapest

Oktatód 28 éve segít átadni másoknak a repülés élményét, így, ha egészségügyi akadálya nincs, vállalja, hogy téged is néhány nap alatt felkészít az önálló repülésre. Az ajánlat nem tartalmazza a biztosítás, az orvosi vizsgálat és a HFFA regisztráció díját!
40 000 Ft 200 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet