Sétahajózás a Dunán pizzával és korlátlan sörfogyasztással

-10 %

Az Ajánlat tartalma

Éppen Budapesten vagy, esetleg budapesti utazást tervezel és szeretnéd egy igazán stílusos, mégis könnyed programmal megkoronázni a napod?

Válts jegyet a Silverline hajójára és élvezd a gyönyörű budapesti panorámát, egy laza pizzázás keretében! Hajójukkal a dunai városnéző hajótúra során végighajóztok Budapest központján, a fővárost kettészelő, lélegzetelállító panorámát nyújtó Dunán.

A budapesti sétahajózás remek alkalmat teremt, hogy a létező legszebb perspektívából csodáld meg Budapest legnépszerűbb és leglátványosabb épületeit: a Parlamentet, a Budai palotát, vagy például a Mátyás templomot. Lepd meg a családod, barátaid vagy kollégáidat, tedd különlegessé estéjüket, vacsorázzatok együtt a Pizzahajón, miközben egy 85 perces dunai városnéző hajótúrán vesztek részt.

A jegy ára tartalmazza a hajóutat, egy választható feltétű pizzát, valamint korlátlan sör- és üdítőfogyasztást.

A Pizzahajó családi városnézés, de akár éjszakai bulizás felvezetőjeként is remek választás! A budapesti tömeget elkerülve nézhetitek meg a város leglátványosabb épületeit és a dunai hidakat. Emellett korlátlan sörfogyasztás keretében.

Várnak téged is a fedélzeten!

Menetrend Dokk 11-ről indulva:
Indulási időpontok: 
17:00 (NAPPALI JÁRAT)
19:00 (ESTI JÁRAT)
21:00 (ESTI JÁRAT)

Érvényesség

2024-06-30 -ig

Menetrend Dokk 11-ről indulva:
Indulási időpontok: 
17:00 (NAPPALI JÁRAT)
19:00 (ESTI JÁRAT)
21:00 (ESTI JÁRAT)

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges a + 36/20-332-5364 telefonszámon vagy a hello@silver-line.hu e-mail címen!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Amennyiben lekésitek az előre foglalt időpontot a programra, a helyszínen, 50%-os felár fizetése ellenében, kizárólag szabad kapacitás esetén tudnak átfoglalással helyet biztosítani.

Partnerünkről

Nem túlzás azt állítani, hogy Budapest egyik legfenségesebb látványát a dunai panoráma nyújtja. A budapesti Duna-part és Duna-kanyar panorámájának kulturális és természeti egyediségét mi sem igazolja jobban, minthogy az UNESCO világörökségi helyszíneinek listáját bővíti. 
Olyan látványosságról van tehát szó, ami minden budapesti vakáció kihagyhatatlan része. 
Hagyományos városnéző budapesti hajózásunk során 70 perces hajókirándulásra invitálunk téged, barátaidat és családod, mely során megcsodálhatjátok a Dunáról a budai Várat, Budapest ékét: a Parlamentet, a Halászbástyát és számos egyéb fővárosi látnivalót. A városnéző budapesti hajózás közben gyönyörködhettek a látványban. Ha pedig esetleg megéheznétek a hajózás során, büfénkben ízletes Street Food ajánlatokkal tudunk szolgálni nektek.

Helyszín

Silverline Cruises

1052 Budapest Jane Haining Rakpart Dokk 11

https://silver-line.hu/hu/termek/setahajo-a-dunan-1-valaszthato-itallal/

Válassz Csomagot

Silverline Cruises

Budapest

Jó lennel elkölteni egy kellemes, laza vacsorát, de unod már a zsúfolt pizzériákat?
11 230 Ft 12 480 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet