Siklóernyős tandemrepülés videóval és 360 fokos fotóval

-12 %

Az Ajánlat tartalma

Az MPC Sportegyesület jóvoltából 10 percnyi szárnyalás élményben lehet részed. Siklóernyős tandemrepülésről van szó egy Go-Pro kamerával készített emlékvideóval és 360 fokos fotóval együtt, hogy az élményt bármikor átélhesd újra, és meg tudd osztani bárkivel. Ha tiszta időt fogtok ki, két nagy tavunkat, a Velencei-tavat és a Balatont is látni fogjátok. A pilóták tapasztalt siklóernyős műrepülők, így kérésre egy-két trükköt is be tudnak mutatni Neked, persze, ha van elég merszed hozzá. A vontatókötelet leoldva hosszú perceken keresztül szabadon vitorláztok, gyönyörködtök a kilátásban, érezheted az illatokat és ahogy arcodat simogatja a szél. Hidd el, nem mindennapi érzés, élmény!

Választható helyszínek:
- Székesfehérvár környéki starthelyek, csörlőpályák
- Dunántúl és Közép-Magyarország csörlős starthelyei

A repülhető napokat az előrejelzések bizonytalansága miatt maximum 3-4 nappal előre lehet kijelölni.

Érvényesség

2024-07-15 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges voucherkód megadásával, mert így kerülsz fel az alkalmak közzétételéhez használt információs csatornákra.

Berkei Szilárd: +36 30 504 01 26

Fűrész Dóra: +36 30 730 66 30

mpctandem@gmail.com

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Siklóernyőzés. Sokan még ma is az ejtőernyőzéssel keverik, a nagy hátizsákot látván sokszor kérdezik a szomszédok mosolyogva: "Mész ugrani?". Csak ritkán bonyolódok bele, hogy ez tulajdonképpen nem ugrás, maga a felszállásunk sem, az adrenalin pedig számunkra abban rejlik, hogy motor nélküli siklással felfele próbálunk menni. Kihasználva lejtőszelet, termiket, akkor érezzük magunkat a legjobban, ha felhőközelbe kerülve kinyílik a táj alattunk.

Klubunkat - Mary Poppins Club néven - 2000 őszén alakítottuk: Bélik Péter, Partizer Csaba és Pereczes Zsolt.

2003-ban pedig megalapítottuk az MPC Sportegyesületet.

Helyszín

MPC Sportegyesület

8000 Székesfehérvár Gyümölcs u. 20

https://mpc.hu/

Válassz Csomagot

MPC Sportegyesület

Székesfehérvár

Régi vágyad egy igazi repülés? Ami szabadságot, izgalmat és adrenalint ad? Ahol valóban érzed is az illatokat, a szelet, a magasságot? Ha ezt szeretnéd, ajánlatunk tetszeni fog, ugyanis siklóernyős tandemrepülést kínálunk, ahol biztosan megkapod ezeket az élményeket.
28 990 Ft 33 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet