Stand Up Comedy LIVE - Budapest - 07.31.

-21 %

Az Ajánlat tartalma

Belépőjegy 1 fő részére - Stand Up Comedy LIVE - Budapest, BulGarden, 2024.07.31. 19:00

HÁZIGAZDA: HORVÁTH GÁBOR

FELLÉPŐK: OROSZ GYURI, MAGYED, BRUTI, ZÁHONYI-ÁBEL DÁVID, KÉFER ÁDÁM, TAKÁCS BÁLINT

A pesti BulGardenben a legfrissebb poénokkal várnak a Showder Klubból jól ismert humoristák, akik bemutatnak néhány figyelemre méltó újoncot is. Igazi klub környezet, ahol a nézők és a stand up komikusok együtt, testközelben élik át a legújabb anyagok születését. Az élményt egy vacsorával is megspékeljük, ha akarod. Te döntesz!

2024. JÚLIUS 31. 19:00

Műsoridő: 2 x 40 perc, 1 szünettel
Kapunyitás: 18:00 óra
Start: 19:00 óra

Előadás pontos címe: Budapest 9. Kerület - Bulgarden - Vágóhíd utca 62.

A helyszínről

A BulGarden egy varázslatos kis sziget a 9. kerületben, ahol az ellenállhatatlan konyha találkozik a hagyományos bolgár vendégszeretettel. A Bolgár Művelődési Ház épületében található étterem kerthelyisége ad otthont a stand up comedy előadásnak, ahol idénynek megfelelően hűtés/fűtés gondoskodik a vendégek kényelméről. Kiváló konyháját a humoristáink már tesztelték és csak ajánlani tudják. Ha szeretnéd több érzékszervedet is kényeztetni, akkor a vacsorás belépőjegyet ajánljuk. Teltház esetén a nagyobb asztaloknál társaságot is kaphatsz.

Érvényesség

2024-07-31 -ig

Foglalási feltételek

A rendezvényen való részvétel vásárlást követően előzetes bejelentkezéshez kötött, melyet a rendezveny@standupcomedy.hu e-mail címen szükséges jelezni legkésőbb 2 nappal az előadás előtt az utalványon szereplő egyedi sorszám megadásával. A megváltott jegyek kizárólag a vásárlás során a legördülő listából választott időpontra érvényesek!

Partnerünkről

A 2012 óta működő Stand Up Comedy Humortársulatnak ma mintegy 20 tagja van, akik közül többen láthatók az RTL Klub Showder Klub című műsorában, a Comedy Central TV csatornán, és rendszeresen hallhatók a Rádiókabaréban. A társulat művészeti vezetője Orosz Gyuri. Őszinte, szókimondó, improvizatív és persze nagyon vicces előadásaik évek óta telt házzal mennek a fővárosban és a megyeszékhelyeken egyaránt. Fontosnak tartják, hogy a közönség az önfeledt nevetéstől minden gondját elfelejtse a műsor idejére, de azt is, hogy a néző egy értékes gondolattal távozzon az előadásról akár párkapcsolati, akár környezetvédelmi vagy közéleti témában.

Helyszín

BulGarden

1097 Budapest Vágóhíd utca 62

Válassz Csomagot

BulGarden

Budapest

Fedezd fel a humor új dimenzióját: Stand-up comedy live különleges estje!
3 900 Ft 4 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet