Stand Up Comedy LIVE - Budapest 2023.07.27.

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Stand Up Comedy LIVE - Budapest, 2023.07.27.

Fellép: Redenczki Marcsi, Magyed, Gajdos Zoltán, Záhonyi-Ábel Dávid, Horváth Gábor, Belső Csaba

A  pesti belváros különleges brewpub-jában hétről-hétre megtörténik a csoda. A Showder Klubban hallott poénok itt születnek. A rutinos humoristák napi gondolatait láthatod, ha eljössz a Craft Head Brewpub & Bistro-ba egy stand up comedy előadásra. Ne feledd, a születés a legnagyobb csoda! Amikor elképzeled, hogy milyen egy amerikai stand up klub, akkor te erre a helyre gondolsz! Próbáld ki, és nem fogsz csalódni! Különleges környezet, hideg sör és a legfrissebb poénok a kedvenceidtől.

Műsoridő: 80 perc egy szünettel
Kapunyitás: 18:00
Start: 19:00

Előadás pontos címe: BUDAPEST - CRAFT HEAD BREWPUB & BISTRO - RÁKÓCZI ÚT 29.

Érvényesség

2023-07-27 -ig

Foglalási feltételek

A rendezvényen való részvétel vásárlást követően előzetes bejelentkezéshez kötött, melyet a rendezveny@standupcomedy.hu e-mail címen szükséges jelezni legkésőbb 2 nappal az előadás előtt az utalványon szereplő egyedi sorszám megadásával. A megváltott jegyek kizárólag a vásárlás során a legördülő listából választott időpontra érvényesek!

Partnerünkről

A 2012 óta működő Stand Up Comedy Humortársulatnak ma mintegy 20 tagja van, akik közül többen láthatók az RTL Klub Showder Klub című műsorában, a Comedy Central TV csatornán, és rendszeresen hallhatók a Rádiókabaréban. A társulat művészeti vezetője Orosz Gyuri. Őszinte, szókimondó, improvizatív és persze nagyon vicces előadásaik évek óta telt házzal mennek a fővárosban és a megyeszékhelyeken egyaránt. Fontosnak tartják, hogy a közönség az önfeledt nevetéstől minden gondját elfelejtse a műsor idejére, de azt is, hogy a néző egy értékes gondolattal távozzon az előadásról akár párkapcsolati, akár környezetvédelmi vagy közéleti témában.

Helyszín

Craft Head BrewPub & Bistro

1088 Budapest Rákóczi út 29.

https://www.standupcomedy.hu/

Válassz Csomagot

Craft Head BrewPub & Bistro

Budapest

Belépőjegy 1 fő részére Stand Up Comedy LIVE estre - Budapest, Craft Head BrewPub & Bistro, 2023.07.27.
3 900 Ft 4 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet