Stand up FACTORY – Budapest - 05.07.

-20 %

Az Ajánlat tartalma

STAND UP FACTORY - 2024.05.07. 19:00

AHOL A POÉNOK SZÜLETNEK

HÁZIGAZDA: HORVÁTH GÁBOR

FELLÉPŐK: REKOP GYÖRGY, KOLESZÁR PÉTER, TAKÁCS BÁLINT, BELSŐ CSABA

Sokan szeretik a stand up comedy-t, egyre többen követik az amerikai előadókat, de még többen vallják azt, hogy ez a műfaj élőben az igazi. Ha a felsorolt dolgok mind jellemzőek rád, akkor a Stand up Factory előadást neked találták ki. A Showder Klub és a Comedy Central fellépőit nézheted meg igazi, amerikai stílusú klub környezetben. Őszinte műsorok, a legfrissebb aktualitások és tabu döntögető előadók. A stand up komikusok itt mutatják be a legfrissebb műsoraikat, és veled együtt véglegesítik a poénokat. Meglepetés vendégek is megjelenhetnek a színpadon, de ígérjük, hogy nem fogod bánni. Ez egy olyan előadás, ami csak ma aktuális. Válaszd a bőséges vacsorát, vagy csak ülj be, és egy pohár bor, estleg kézműves sör mellett add át magad az igazi stand up élménynek. A STAND UP COMEDY CLUB a Dohány utcai, Like the Gypsies Kultúrklubban vár.

JÓ, HA TUDOD

Műsoridő: 2 x 40 perc
Kapunyitás: 18:00 óra
Start: 19:00 óra

A Stand Up Comedy Club nézőtere sem a megszokott. Az eklektikusan elhelyezett székek, 4 és 6 fős asztalok, bárszékek és fotelek kölcsönöznek még intimebb hangulatot a helyszínnek. Biztosak vagyunk benne, hogy egy életre szóló élmény lesz a nálunk eltöltött este. Teltház esetén a nagyobb asztaloknál társaságot is kaphatsz.

Érvényesség

2024-05-07 -ig

Foglalási feltételek

A rendezvényen való részvétel vásárlást követően előzetes bejelentkezéshez kötött, melyet a rendezveny@standupcomedy.hu e-mail címen szükséges jelezni legkésőbb 2 nappal az előadás előtt az utalványon szereplő egyedi sorszám megadásával. A megváltott jegyek kizárólag a vásárlás során a legördülő listából választott időpontra érvényesek!

Partnerünkről

A 2012 óta működő Stand Up Comedy Humortársulatnak ma mintegy 20 tagja van, akik közül többen láthatók az RTL Klub Showder Klub című műsorában, a Comedy Central TV csatornán, és rendszeresen hallhatók a Rádiókabaréban. A társulat művészeti vezetője Orosz Gyuri. Őszinte, szókimondó, improvizatív és persze nagyon vicces előadásaik évek óta telt házzal mennek a fővárosban és a megyeszékhelyeken egyaránt. Fontosnak tartják, hogy a közönség az önfeledt nevetéstől minden gondját elfelejtse a műsor idejére, de azt is, hogy a néző egy értékes gondolattal távozzon az előadásról akár párkapcsolati, akár környezetvédelmi vagy közéleti témában.

Helyszín

STAND UP COMEDY CLUB - LIKE THE GYPSIES

1074 Budapest Dohány utca 78

Válassz Csomagot

STAND UP COMEDY CLUB - LIKE THE GYPSIES

Budapest

Belépőjegy 1 fő részére - Stand Up FACTORY - Budapest - 2024.05.07. 19:00
3 900 Ft 4 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet