Stand up FACTORY - Dumapárbaj– Budapest Garden 2023.03.27.

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Belépőjegy 1 fő részére a Stand up FACTORY - Dumapárbaj című estre a Budapest Gardenbe, 2023.03.27-re

Dumapárbaj

8 stand up komikus zsűri előtt szól be egymásnak, hogy kiderüljön, hogy ki a legviccesebb.

Műsorvezető: Horváth Gábor
Zsűri: Orosz Gyuri, Redenczki Marcsi, Záhonyi-Ábel Dávid
Párbajozók: Maczkó Ádám, Valtner Mályki Miklós, Gyuricza Balázs, Csatlós Klaudia, Belső Csaba, Minkó Lajos, Kéfer Ádám, Pácz Viktória 

Ne hagyd ki ezt a különleges produkciót, hiszen most standup-osok küzdenek meg a Budapest Garden színpadán. Hamisítatlan, amerikai típusú stand up párbaj, ahol 8 fellépő egymáson köszörüli a nyelvét. A komikusok párbajoznak a zsűri pedig minden kör végén dönt, hogy ki jut tovább. Izgalmas, impulzív és megismételhetetlen.

A zsűri tagjai egyenesen a Showder Klubból érkeztek: Orosz Gyuri, Redenczki Marcsi és Záhonyi-Ábel Dávid. Természetesen ők sem ülnek tétlenül, aki megérdemli azt megsorozzák poénokkal, és hogy még izgalmasabb legyen, a fellépők a döntéshozóknak is beszólnak.  A duma párbaj versenyzői: Maczkó Ádám , Valtner Mályki Miklós , Gyuricza Balázs , Csatlós Klaudia, Minkó Lajos , Belső Csaba, Pácz Viktória, Kéfer Ádám.

A Showder Klub, a Comedy Central és a Rádiókabaré humoristái a Budapest Garden Darts Pubjában várnak.

Műsoridő: 2 x 40 perc
Kapunyitás: 18:00
Start: 19:00

Megközelítés: tömegközlekedéssel (9-es busz Nagyszombat utcai megállótól, H5 HÉV-vel Tímár utcai megállótól) vagy autóval is lehetséges. A helyszín parkolója kizárólag vendégek számára fenntartott terület, ezért a kiszolgálópultnál ingyenes parkolójegyet szükséges kérni és kihelyezni, ennek hiánya büntetést vonhat maga után. Amennyiben a Budapest Gardenhez tartozó parkoló megtelt, az utcai parkolást javasoljuk.

Előadás pontos címe: BUDAPEST GARDEN, 1036 BUDAPEST, ÁRPÁD FEJEDELEM ÚTJA 125.

Érvényesség

2023-03-27 -ig

Foglalási feltételek

A rendezvényen való részvétel vásárlást követően előzetes bejelentkezéshez kötött, melyet a rendezveny@standupcomedy.hu e-mail címen szükséges jelezni legkésőbb 2 nappal az előadás előtt az utalványon szereplő egyedi sorszám megadásával. A megváltott jegyek kizárólag a vásárlás során a legördülő listából választott időpontra érvényesek!

Partnerünkről

A 2012 óta működő Stand Up Comedy Humortársulatnak ma mintegy 20 tagja van, akik közül többen láthatók az RTL Klub Showder Klub című műsorában, a Comedy Central TV csatornán, és rendszeresen hallhatók a Rádiókabaréban. A társulat művészeti vezetője Orosz Gyuri. Őszinte, szókimondó, improvizatív és persze nagyon vicces előadásaik évek óta telt házzal mennek a fővárosban és a megyeszékhelyeken egyaránt. Fontosnak tartják, hogy a közönség az önfeledt nevetéstől minden gondját elfelejtse a műsor idejére, de azt is, hogy a néző egy értékes gondolattal távozzon az előadásról akár párkapcsolati, akár környezetvédelmi vagy közéleti témában.

Helyszín

Budapest Garden

1036 Budapest Árpád fejedelem útja 125.

https://www.standupcomedy.hu/

Válassz Csomagot

Budapest Garden

Budapest

Belépőjegy a Stand up FACTORY Dumapárbaj című estre a Budapest Gardenbe 2023.03.27-re
3 100 Ft 3 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet