Szabadtéri nyomozótúra a Budai Várnegyedben 2-4 fő részére

-50 %

Az Ajánlat tartalma

A nyomozás az első magyar király árnyékában kezdődik, majd a Várnegyedben tett séta közben pedig minden helyszínen újabb és újabb nyomra bukkantok majd. Ha ügyesek vagytok, a séta végére rájöttök, ki volt a magyar sorozatgyilkos, akiről a rejtély szólt.

A feladatot a Budai Várnegyedben sétálva oldhatjátok meg, a kapott információkat felhasználva kell rájönnötök egy magyar sorozatgyilkos kilétére.

A rejtvény elnavigál titeket a túra folyamán és minden állomáson egy újabb fejtörő megoldásához találtok segítséget. Kaptok egy térképet is, amelyen az útvonalat láthatjátok. Ha rájöttetek a megfejtésre, sikerrel zárul a nyomozás és fény derülhet a gyilkos személyére!
A játék időtartama kb. 1,5 óra.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges a krimibazis@gmail.com e-mail címen, a voucher csatolásával! Időpont módosítása e-mailben lehetséges, akár még a kiválasztott napon is!

Partnerünkről

A Krimibázis csapata már hosszú évek óta nyújt szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget azoknak, akik szeretnének érdekes feladványokkal, rejtvényekkel átszőtt sétát tenni Budapest ikonikus helyszínein. Nem csak a várost, de egymást is jobban megismerhetitek a játék alatt, kalandra fel!

Helyszín

Krimibázis (találkozó: Mátyás Templom mellett)

1014 Budapest Szentháromság tér 2.

https://www.facebook.com/krimibazis

Nyitvatartás

hétköznap 17:00 óra után hívható

Válassz Csomagot

Krimibázis (találkozó: Mátyás Templom mellett)

Budapest

Gondoltál már arra, amikor a budai várban sétálgattál, hogy vajon milyen titkokat őrizhetnek ezek a falak? Ha a téglák mesélni tudnának… A Krimibázis ajánlatával azonban tényleg hátborzongató és izgalmas történet elevenedik meg Budapest történelmi kerületében, az igazságot pedig csakis ti göngyölíthetitek fel.
7 990 Ft 15 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet