Szabadulj ki a szőlőbe: Boros kincskereső játék 3-6 főre

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Valódi csapatjáték, izgalmas agytorna, maradandó élmény – ezek várnak rátók, ha ellátogattok "a szőlőbe", az ország első szabadtéri "szabadulószobájába". Mozdulj ki otthonról, a hétköznapokból és menj végig a SzuperKakas kalandos útvonalán, ami tele van rejtélyekkel, kihívásokkal, s közben szippants mélyeket a friss vidéki levegőből! Ha Ti is hősök szeretnétek lenni, irány a PINO Pincészet, mert garantáltan teljesen új élményekben lesz részetek. 
A játék menete: A pince modern kóstoló terében indul a kaland, ahol megkapjátok a játékhoz szükséges kellékeket, néhány hasznos tippet, trükköt, valamint egy pohár BELÉPŐ-t is bátorítóként, mely tuti lendületbe hozza a csapatot! Ezután nem kell mást tennetek, csak végigmenni a mesén! Indulhat is a kaland! Cél, hogy 60 perc alatt ráleljetek a kakasi elixírre. Inni ér a játék folyamán, sőt kifejezetten ajánljuk: a pultnál nagyobb elakadás esetén az italon kívül segítséget is kérhettek! Nincs bezártság vagy para érzés, mert a szabadban vagytok, mégis izgalmas, mert mindenki célba akar érni. Ha ügyesek vagytok, a legvégén az egész csapat felszabadult lesz és együtt koccintotok a pincészet Kakasi szuperhős borával. 
Játék időtartama: maximum 60 perc 
Ajánlott korosztály: 9-99 év

Érvényesség

2024-03-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont foglalás szükséges telefonon 20 433 5547 vagy emailben irsa.bor@gmail.com vagy https://pinopince.hu/szolgaltatasaink/#idopont-foglalas oldalunkon. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Szabadulj ki a szőlőbe! Gyere el a PINO pincéhez és próbáld ki Magyarország első szabadtéri „szabadulószobáját”! Modern kóstoló termünk készen várja csapatod egy kis lazításra, de családodat is szívesen látjuk például egy születésnapra. Kóstoljátok végig a szortimentet barátaiddal vagy kollégáiddal és tudjatok meg többet az alföldi borokról!

Helyszín

Pino Pince

2730 Albertirsa Kakasi dűlő 3

https://pinopince.hu/

Válassz Csomagot

Pino Pince

Albertirsa

Kóstoljatok minőségi borokat és élvezzétek egy szabadulószoba minden izgalmát, miközben a friss levegőn vagytok!
9 990 Ft 12 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet